fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Nit dels Museus: la Nau al Disseny Hub Barcelona

La Nau Ivanow torna a participar en la Nit dels Museus i ho fa amb la nostra companyia resident HUI BASA al Disseny Hub Barcelona, en el marc del programa Creació&Museus, que vincula museus i Fàbriques de Creació de Barcelona.

Disseny Hug, una intervenció per a l’espai públic.

“De vegades, només et calen 20 segons de coratge irracional. Literalment 20 segons de coratge irracional i et prometo que obtindràs coses meravelloses.” Benjamin Mee.

Ideada i creada per Lali Álvarez i Gary Shochat, i amb Gary Shochat i Clara Garcès, amb la col·laboració d’un grup de participants, l’acció es podrà veure a les 20, 21, 22 i 23 h, amb una durada de 15 minuts.

Lali ÁLvarez, Pau Matas i David Teixidó formen l’agrupació HUI BASA, i estableixen la seva seu a la Nau Ivanow de Barcelona com a artistes residents, després de treballar junts en els espectacles Ragazzo i Barcelona (contra la paret), tots dos escrits i dirigits per Lali Álvarez.

Seguint la línia dels treballs compartits prèviament, HUI BASA investiga el lloc on es difumina la frontera entre la ficció i el “món real”, i porten  a escena diferents projectes amb un enfocament cap a l’anàlisi crítica de les realitats humanes, socials i polítiques.

Actualment treballen en 3 projectes: THA TZPAR (L’espera), un espectacle de carrer i site specific sobre la gestió individual i col·lectiva de la por en un context d’amenaça imminent, en què l’espectador és part fonamental de la dramatúrgia. Aquest espectacle s’estrenarà a FiraTàrrega18.

PRIVILEGI, un espectacle de sala amb una base documental sobre el concepte de Privilegi. I SQUATART, un projecte d’art i comunitat on els habitants d’un lloc determinat són subjecte del fet artístic.

Entrada lliure
Horari de les accions: 20, 21, 22 i 23 h
Durada: 15 minuts cada una

Horari de Disseny Hub Barcelona: de 19 a 1h
Com arribar-hi?

En col·laboració amb la Nau Ivanow dins del programa Creació&Museus, que vincula museus i Fàbriques de Creació de Barcelona.