Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Ningú no va als aniversaris a l’estiu – Hermanos Picohueso

Per què ningú no va als aniversaris a l’estiu? S’han convertit en superherois aquells que no són recordats el dia del seu aniversari? Què es fa amb tots els sandvitxos que no es mengen o les patatilles que sobren?

Ningú no va als aniversaris a l’estiu és una festa on convidem el públic a fer un collage. Un joc entre la innocència, els problemes existencials i on sobresurt una pregunta: per què fem el que fem?

La celebració d’un aniversari és un esdeveniment que es fa per a recordar un fet o una persona. Al món hi ha persones que volen ésser recordades en el seu dia i persones que volen passar desapercebudes i no el celebren. Però quin sentit té que et recordin? I que et segueixin recordant un cop has desaparegut? Aquesta obsessió, com la majoria de les obsessions, ens impedeix avançar i ens amaga característiques humanes com la generositat i l’empatia, potenciant l’ambició i la vanitat de les persones.

Ningú no va als aniversaris a l’estiu, de la companyia Hermanos Picohueso
FUNCIONS: 31 de maig i 1 de juny, a les 20:30 h

 

HERMANOS PICOHUESO

Som na Lluki, en Diego, na Gal·la i totes les persones que sempre ens ajuden. Estem disseminades pel Mediterrani. Treballem juntes perquè ens entenem i ens agrada posar en comú els nostres punts de vista. Sumem persones als nostres processos de creació perquè creiem que el Món és ple de ments amb idees brillants. Som amants de la tecnologia, provem i incorporem tot allò que pugui servir-nos per a experimentar amb noves maneres d’explicar les coses.

 

FITXA TÈCNICA

Dramatúrgia Lluki Portas
Intèrprets Diego Ingold i Lluki Portas
Disseny Audiovisuals Diego Ingold i Lluki Portas
Assessorament de direcció Ernesto Collado
Disseny de vestuari Pau Aulí
Disseny d’escenografia Josep Orfila
Disseny d’il·luminació Rafel Febrer
Producció Maria Capell Pera
Ajudant de producció Gal·la Peire Camps
Companyia Col·laboradora Madame Lena i Trampa Teatre
Col•laboracions Josep Orfila, Toni Lemor i Magdalena Perelló

Idioma de l’espectacle en català
Durada aproximada de 75 minuts