fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Né quelque part (Sé de un lugar) – Plateforme Moutarde

Né quelque part és la trobada entre quatre parets de’n Taner i la Vero. Ell ja no surt de casa seva. Ella el visita sovint. Amb els mesos en Taner es va arrelant al seu apartament, en la seva negativa als lligams socials i amorosos. La Vero intenta entendre’l i confronta les seves pròpies desil.lusions, els seus propis desitjos contrariats, a la lògica pessimista de’n Taner. El lligam que encara existeix entre ells serà prou fort per reconciliar-se ells mateixos i envers el món exterior?

FR Né quelque part est un huis clos entre Taner et Vero. Lui ne sort plus de chez lui. Elle lui rend visite régulièrement. Au fil des mois, Taner s’enracine toujours un peu plus dans son appartement, dans son refus de liens social et amoureux. Vero tente de le comprendre et confronte ses propres désillusions, ses propres désirs contrariés, à la logique pessimiste de Taner. Le lien qui subsiste entre eux sera – t-il assez fort pour réconcilier, eux-mêmes et envers le monde envers?

NÉ QUELQUE PART, de Aina Tomàs i Tolgay Pekin
FUNCIONS:
Dissabte 15 de febrer a les 20 h i diumenge 16 de febrer a les 18 h

COMPRA LA TEVA ENTRADA


Plateforme Moutarde (2017)

El seu objectiu és desenvolupar i crear a partir de totes les disciplines artístiques projectes culturals on l’eix principal que els uneix és l’espectacle i la comunicació amb el públic. Una plataforma per trencar, aquest cercle que nosaltres hem construït, per explicar allò que ens empeny, allò que ens fa avançar. Interpretar per re-interpretar. Moutarde: és el color, és el que mengem, és allò que pica, transforma tot el que toca. La moutarde pot donar més força al moviment, més profunditat, gust… també pot destrossar. Un risc. La Moutarde és un risc, sempre. Aquest és el tercer projecte, després de La Cage, de Marc Garcia Coté, un curtmetratge (en fase de muntatge) i una lectura de Nid.

“Tout bouge, tout évolue, progresse. Tout se ricochette et se réverbère. D’un point à un autre, pas de ligne droite. D’un port à un port, un voyage. Tout bouge, et moi aussi!”

KM0 dins el Festival Oui!

Desde febrer de 2017 Barcelona té un festival de teatre en llengua francesa, un certamen que vol ajudar a descobrir obres de teatre contemporani en aquest idioma, així com els seus autors, directors, intèrprets i altres agents de l’escena francòfona. El OUI! Festival de teatre en francès de Barcelona neix amb la voluntat d’esdevenir una cita internacional que afavoreixi les trobades artístiques entre el sector i impulsi la generació d’accions conjuntes.

INFORMACIÓ

Idioma francès amb sobretítols en castellà
Durada 85 minuts
Apte per a públic jove

FITXA TÈCNICA

Autor: Iván Morales
Direcció: Gaëlle Ménard
Adaptació: Miquel Escudero
Actor/actriu: Tolgay Pekin i Aina Tomàs
Agraïments: Al Miquel per creure sempre amb Né, a L’Oriol per acompanyar-me (toujours), a la Mireia i Pinord, a la Tere per acollir-nos, a l’Enric per gravar-nos, a la Nau Ivanow per la seva generositat, al Festival OUI! per l’aixopluc, a l’Iván per Sé de un lugar i a totes aquelles persones que han fet que la Vero i el Taner estiguin avui, ara i aquí, amb les seves arrels. Merci!