fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

My Way

‘My Way’, de Jordi Faura
Del 23 d’agost al 4 de setembre
Dimarts a dissabte,
21.30h
Diumenge, 19h

Entrada: 12€
Amics de la Nau: 10€

‘My Way’, de Jordi Faura

Intèrprets: David Verdaguer, Francesc Ferrer i Albert Prat
Direcció i espai escènic: Abel Coll
Il·luminació: Abel Coll i Dani Gener
Vestuari: Mar Muñoz

SINOPSI

My way és una història de perdedors radicals i de guanyadors llegendaris.
My way és una història de ràbia, de ràbia acumulada, d’ira continguda durant anys que explota, de cop i volta, en arribar a l’edat adulta i constatar que les expectatives no s’han acomplert i que els somnis d’adolescent són només això, somnis.
My way és la ràbia assassina del perdedor radical.
My way són en John i en Mark avorrits de ser els perdedors.
My way és la nit en què pensen triomfar…
A la seva manera. (Jordi Faura)

Abel Coll

Director, actor i escenògraf. Ha estudiat Art Dramàtic al Col·legi de Teatre de Barcelona.

Ha dirigit una desena d’espectacles, entre ells textos de Jordi Faura, amb qui col·labora sovint, La fàbrica de la felicitat, Hikikomori i La sala d’espera, i l’òpera Alba Eterna. L’últim treball ha estat ha estat dirigir la seva versió lliure d’El Senyor de les mosques 2.0. Ha estat ajudant de direcció de Calixto Bieito i Carme Portaceli, entre altres.

Com a actor de teatre, cinema i TV ha participat a Teoria de catàstrofes, Els Antiquaris, La casa en obres i Wozzeck, entre d’altres.

També ha fet l’escenografia de molts dels espectacles que ha dirigit i d’altres.

Va rebre el Premi al Millor espectacle i el de Votació popular de la VII Mostra de Teatre de Barcelona (2003), per Perversitat sexual a Chicago.


Jordi Faura

Autor, dramaturg i director. Ha estudiat Direcció Escènica i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre i a l’Université Sorbonne Nouvelle Paris III; Interpretació a l’IT i al Col·legi de Teatre, i Filosofia a la UB. Ha escrit una quinzena d’obres i ha fet dramatúrgies de Camus, Anouilh, H.G. Wells i Quim Monzó (L’illa dels Monzons). Ha dirigit una desena d’espectacles, entre ells l’òpera Alba Eterna i els textos propis La fàbrica de la felicitat, Hikikomori i Ser un altre. També ha dirigit textos d’altres autors, com ara La Sorra i l’Acadèmia de Joan Brossa o El nou ordre mundial de Harold Pinter. Ha estat ajudant de direcció de Calixto Bieito i Sergi Belbel. Entre d’altres, ha rebut el III Premi de Teatre Ciutat d’Alzira, el XXII Premi de Ciutat de València, el V Premi Ramon Vinyes, el VI Premi Bartrina, el Premi al Millor Espectacle i Millor Director de la X Mostra de Teatre de Barcelona, ha estat nominat als Premis Butaca al Millor Text i ha quedat finalista al XXXII Premi Born.


[vídeo

[dossier pdf

[about.me/fauracoll
[www.facebook.com


Durada: 1h 10 minuts aprox.
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla