fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

My favorite things

‘My favorite things’, de Carlos Be
The Zombie Company & MFT Produccions
Del 14 al 17 d’abril

Dijous a dissabte, 21h
Diumenge, 19h

Divendres, 15 d’abril.
Col·loqui amb el director i els actors després de la funció.

Entrada: 12€

Amics de la Nau: 10€

Amb Miriam Marcet

Veu: Juan Ramón Bonet
Música: Madame et moi
Direcció: Carlos Be
Assistent de direcció: Gemma Martínez
Coreografia: Marta Montel
Vestuari i escenografia:  Dèbora Espinosa i Irma Samayoa
Il·luminació: Esther Alejándrez
So: Alexander Molero
Fotografia: Blai Tomàs
Cartell: Jan Písarík

The Zombie Company, en coproducció amb MFT Produccions, proposa el seu cinquè muntatge, My favorite things de Carlos Be, solo per a actriu, interpretat per Miriam Marcet i dirigit pel propi autor.
Hi ha moments en la vida en què una dona s’adona que la seva relació no té marxa enrere. La protagonista, malgrat bolcar tots els seus esforços a recuperar el que ha perdut, es veurà precipitada a un abisme personal del què no podrà sortir íntegra.


My favorite things posa de manifest sobre l’escenari la situació que pateixen moltes dones que, per la pròpia puresa dels seus sentiments, acaben per convertir-se en éssers volubles, manipulables i maltractats, és a dir, en afligits trassumptes d’aquestes dones que estimaven de debò i no sospitaven que la persona amb qui han decidit compartir la resta de la seva vida hagi pogut trair-les.

Carlos Be (Vilanova i la Geltrú, 1974) és autor i director de teatre. Entre altres obres, ha publicat El niño herido, La caja Pilcik (Premi Serantes de Teatro 2008), Llueven vacas, Achicorias, Origami (Premi Born de Teatro 2006), Amèn, El hombre de plástico, La extraordinaria muerte de Ulrike M. (finalista del Premi Casa de América – Festival Escena Contemporánea de Dramaturgia Innovadora 2005) i Noel Road 25: a genius like us (Premi Caja España de Teatro 2001). Les seves obres s’han publicat en català, espanyol, gallec i anglès i s’han estrenat a Txèquia, Espanya i Panamà.
Com a director de The Zombie Company, ha portat a escena
Torniquet, Achicorias i Eloísa y el domador de mariposas. Així mateix, ha estat director convidat de Divadlo Ungelt de Praga en ocasió de l’estrena absoluta d’Origami.
És col·laborador mensual de la revistes Artez i Ling. Viu entre Txèquia i Espanya.

Durada: 60 minuts
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla

[dossier
[+info