fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Música Màquina

A partir del llibre de poesia Música Màquina, de Lluís Julià
Amb Jordi Figueras
Versió i direcció de Biel Duran i Oriol Tió
Música i disseny de so: Oriol Tió
Il·luminació: Natàlia Ramos

A Música Màquina ens submergim en el procés d’autoexploració, frustració i abandonament d’un home que es desinfla, mica en mica, gota a gota, essent cada vegada més aliè al seu temps, cada cop més allunyat del món. Es tracta d’un ésser que, en certa mesura, s’aboca a una vulnerabilitat extrema i, finalment, cap a un terreny on se’ns fa més reconeixible i humà. El resultat d’aquest espectacle sorgeix de la dialèctica multidisciplinària que conformen, per una banda, el gest i la paraula -entesos com a elements essencials del teatre- i per altra, l’experimentació que ens proporciona la tecnologia musical -a través d’una sèrie de peces electroacústiques de creació pròpia- que, en definitiva, ha de servir-nos per a sensorialitzar i comprendre l’univers psicològic i emocional del nostre protagonista.

Biel Duran va debutar com actor al cinema amb Bigas Luna i des de llavors ha anat alternant cinema, televisió i teatre. Darrerament ha destacat en sèries com Cuéntame, La chica de ayer o La sagrada família, i en pel·lícules com Castillos de cartón; també se l’ha vist a La gavina, de Txèkhov o a Dictatura-Transició-Democràcia.

Oriol Tió va estudiar sonologia a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) i actualment centra la seva activitat en la composició i producció musical per a la imatge, tant per a la publicitat com per a curtmetratges.
 

Durada: 1 hora
Entrada: 12€ /Amics de la Nau 10€
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla