fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Mulliers

Ens situem en un futur llunyà, on fa més de tres-cents anys que el cromosoma Y ha desaparegut de l’organisme humà; és a dir, l’home no existeix. Després del caos total, un govern autoritari ha establert la pau, amb un gran cost de llibertat per a la societat, formada només per dones.

Aquesta nova societat està plantejada perquè no hi hagi més guerres, reconstruir tot el que es va destruir i esperar que neixi un nen, gràcies al banc d’esperma que encara conserven.

Però, segur que tothom vol tenir un nen en aquesta societat?

Tu què triaries, el teu fill o la humanitat?

Cia. EndinsArt
Text i direcció: Jaume Garcia
Repartiment: Maria Bosom, Cristina Casanova, Paula Fernández i Clàudia Font
Escenografia i projecció: Benjamín Villegas (La Perrera SL) i Cia. EndinsArt
Disseny de vestuari: Carla Guillem
Disseny de so i il·luminació: Jaume Garcia i Daniel Sánchez
Tècnic de so i llums: Daniel Sànchez

Jaume Garcia
Titulat en Community Management. Estudia durant dos anys al Col·legi de Teatre de Barcelona. Format en interpretació Tècnica Stanislavski amb el director Boris Rotenstein i en guió amb Ramón Aguyé. 
Autor i director de diversos espectacles infantils per a diferents entitats de Ripollet. Ha participat i dirigit curtmetratges al festival CurtsExpress de Ripollet. Autor de la comèdia negra Eros & Eris; autor i director de les tragicomèdies Mulliers i Qui va matar Michael Jordan.
Té experiència en ràdio com a fundador, guionista i conductor del programa Desde el Ático per a Ripollet Ràdio; A la Corda Fluixa per a La Xarxa i Segundos fuera. Productor de El Club del bon Turisme i director i conductor d’Espavila·T a Ràdio Kanal Barcelona (RKB). Cofundador de la companyia de teatre professional EndinsArt.

EndinsArt
És una productora de teatre i ràdio que va néixer l’any 2011 de mans de Jaume Garcia i Clàudia Font.
Des d’EndinsArt ja s’han produït dos espectacles teatrals, la tragicomèdia Eros i Eris i el drama de caire futurista Mulliers, ambdós escrits i dirigits per Jaume García. Actualment també engeguen a RKB el programa matinal Espavila·T, una nova proposta que tracta d’acostar diferents esdeveniments culturals als oients, estructurant-se amb l’emissió radiofònica i alhora a través del web. Un programa de, com ens agrada anomenar, FASTCULTURA. EndinsArt està format per un ampli equip fix de joves professionals especialitzats en diferents branques artístiques que treballen per acostar els seus projectes al públic. Treballen des de la il·lusió, l’amor a l’art i les seves formes d’expressió.

[reportatge: gavatv.cat]

Durada: 75 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla