fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Obertura del procés de creació de Teatro del Terror

Aquest divendres 28 de febrer a les 19 h, convidem a tothom qui ho desitgi a presenciar el tancament de la residència d’investigació de Teatro del Terror a la Nau Ivanow.

Durant el mes de febrer han investigat el concepte de “Lo Ominoso” (un familiar es torna estrany) en la pràctica teatral com a element estètic, amb l’objectiu de generar un material que els permeti incloure-ho en futures produccions. També per enriquir el seu llenguatge escènic entorn a universos lúgubres en el teatre.

L’impuls inicial d’aquest treball ha girat al voltant de la pregunta: Què és el terror al teatre?. Això els ha portat a reflexionar i posar en pràctica diferents exercicis que utilitzen el concepte de “Lo Ominoso” com a recurs, per construir una identitat que sigui particular en les arts escèniques i que es diferenciï dels referents més directes com són el cinema i la literatura.

Aquesta sessió consisteix a obrir la intimitat de la feina a la comunitat, on escenificaran l’estudi realitzat durant aquest mes.

CONFIRMA’NS LA TEVA ASSISTÈNCIA