fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Mostra dels Cívics

Els Centres Cívics de Barcelona fa molt de temps que donen suport a les joves companyies de teatre i les acullen en les seves instal·lacions. Mitjançant les residències hi poden dur a terme les primeres mostres dels seus projectes.

Des de la Nau Ivanow, també fa temps que seguim atentament aquesta tasca i a poc a poc hem anat elaborant una xarxa de col·laboracions amb diferents centres cívics per tal que les companyies puguin dur fins al final els projectes i acabin presentant en unes condicions professionals els seus espectacles.

Fruit d’aquestes col·laboracions amb el Parc Sandaru (festival Mostra’t), el Centre Cívic Guinardó (Mostra d’Art Jove Stripart) i el Centre Cívic Casa Groga (mostra Estrena’t) neix la Mostra dels Cívics, en què els diferents projectes seleccionats pel jurat de cada cicle o festival del 2014 presentaran a la Nau Ivanow el seu espectacle.

Esperem que gaudiu molt d’aquesta mostra i que entre tots fem visible la bona tasca que fan molts dels centres cívics de la ciutat.

La Mostra dels Cívics tindrà lloc del 25 al 28 de març, a les 21h, amb els espectacles següents:

25 de març: TRASLWALTZ, espectacle seleccionat de la Mostra d’Art Jove Stripart
Un trasbals ens fa anar d’aquí cap allà, de dalt de tot al més baix, ens desequilibra, ens transforma i a vegades ens tomba. Però també ens fa ballar, talment com les fulles que es balancegen al so del vent, efímer i canviant. És el waltz que aprofita cada cop d’aire per tornar a arrencar i accepta cada ventada com una invitació a seguir ballant.
Col·lectiu Galliner

26 de març: BE GOD IS, espectacle seleccionat de la Mostra d’Art Jove Stripart
Tres personatges apareixen de diversos llocs i porten l’harmonia, l’expressió i la màgia per regalar-li a la persona vivent que tinguin davant. De sobte, l’espai oníric apareix, la música transforma el moviment… i ningú entén res. L’equilibri no es manté, un és sota el jou de l’altre, els dos a un i els tres al ritme, a la ingravidesa, al domini, al desequilibri, al contratemps, a l’espai… Un xou addictiu, emocionant, delirant sense conservants ni colorants.
Cia.Espai Dual
27 de març: PRINCESES, espectacle guanyador del concurs Estrena’t
Hi havia una vegada quatre princeses de conte que es van presentar a la consulta d’un ginecòleg. Totes hi havien anat per motius diferents, però tenien en comú que les seves vides no havien arribat al final feliç que desitjaven. Mentre esperaven el metge, van explicar-se els seus propis relats: històries i anècdotes en què, sens dubte, la realitat superava la ficció.
Cia. Pamboli
28 de març: M.I.E.R.D.A.: Mientras Intento Escenas y Recuerdos De Amor, espectacle guanyador del Mostra’t
Tres històries paral·leles ens expliquen les vides de nou personatges que es troben amb situacions que surten del seu control. Una comèdia feta de petites tragèdies personals. Després de tot, a la merda cal anar-hi de tant en tant.
Cia. Volanteatre