fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Mostra dels Cívics: Traswaltz

Espectacle seleccionat de la Mostra d’Art Jove Stripart. Un trasbals ens fa anar d’aquí cap allà, de dalt de tot al més baix, ens desequilibra, ens transforma i a vegades ens tomba. Però també ens fa ballar, talment com les fulles que es balancegen al so del vent, efímer i canviant. És el waltz que aprofita cada cop d’aire per tornar a arrencar i accepta cada ventada com una invitació a seguir ballant.

[Mostra dels Cívics]

Col·lectiu Galliner
Creació i interpretació: Joana Esteve, Alba Gimeno, Eva Benedicto, Iera Delp
Fotografia: Maxi Díaz

El col·lectiu Galliner neix el 2010 amb la voluntat d’investigar la relació cos-entorn, creant peces site-specific com Paraules en dansa, 60% Aigua, Això, que quedi entre nosaltres, entre d’altres. Amb ganes d’explorar el format vídeo-dansa, creem Canvi d’aires, peça finalista en el Concurs de Vídeo Dansa, Moviment i Transformació Social 2013, organitzat per l’associació Finmatun. A partir d’aquesta peça se’ns genera la necessitat de portar l’experiència a sala i crear Traswaltz, peça estrenada a l’Stripart 2014.

Som quatre dones tossudes que ballem pel plaer de ballar. Probablement perquè és una excusa perfecta per parlar de qualsevol altra cosa i viure d’una altra manera tot el que ens envolta i ens travessa, transformant-ho, compartint-ho, gaudint-ho i pensant-ho a través del cos.

Durada: 50 minuts
Espectacle en català
Entrada: 8€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: