fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Mostra dels Cívics: Peep Show

Espectacle guanyador del concurs Estrena’t. En Javi i la Júlia fa un parell d’anys que són companys de feina. Una feina poc convencional que té els seus inconvenients però que cap dels dos deixaria fàcilment perquè representa diners ràpids. Uns ingressos que no podrien ni somniar en una feina diguem-ne “normal” a la qual ells poguessin optar. Treballen fent sexe en viu en un peep show. A més són parella sentimental i viuen junts.

És bo passar tantes hores junts? S’enduen la feina a casa? Se’n ressent la seva vida sexual? Potser hauran de canviar alguna cosa…

[Mostra dels Cívics]

Cia. Imprevist teatre
Autor: Roger Vidal
Direcció: Alba Aluja Mollar
Intèrprets: Núria Florensa i Roger Vidal

Roger Vidal
Actor de text, de doblatge i dramaturg. Format en arts escèniques a l’Estudi Nancy Tuñón Jordi Oliver.

Ha intervingut en sèries de televisió de Catalunya com El cor de la ciutat, La riera o la sèrie de recreació històrica 300; en nombrosos curtmetratges, entre els quals destaca Dámelo, bastardo, de Luis Corina, així com en el llargmetratge Mientras la prisión exista, del mexicà Nicolás Gutiérriez Wenhammar, i Secuestro, de Mar Targarona.
Treballa habitualment en el doblatge de pel·lícules, sèries de televisió, dibuixos animats i documentals, en català i en castellà.

En teatre ha participat en els espectacles El Purgatori, d’Àngel Miralles; Estàs mort o què?, de Núria Florensa, i, amb la companyia Imprevist teatre de la qual és fundador, ha actuat a L’últim dia de la creació, de Joan Casas Fuster; Lletania, d’Helena Codorniu; Singles.cat, de la qual és l’autor; a la també seva Peep Show, estrenada al Festival Píndoles el juny de 2015, i Pis turístic, d’Helena Codorniu al cicle de gener de 2016 al Microteatre Barcelona. També ha participat amb la companyia Last Call a l’obra El cerdito de oro, de Mario Fratti, al cicle inaugural de Microteatre Barcelona el juliol de 2015.

Com a dramaturg, ha iniciat la seva formació a l’Obrador de la Beckett amb en Marc Rosich i la Marta Buchaca.

Imprevist teatre
La companyia va néixer per les ganes de Roger Vidal, Alba Aluja i Marité Queral de portar a escena L’últim dia de la creació, de Joan Casas Fuster. Es van unir i aquest havia de ser el seu primer projecte, però l’atzar va fer que pel camí s’entretinguessin en un espectacle de microteatre de creació pròpia anomenat Singles.cat, que van representar als Quarts de Teatre de Reus, la Sonora de Gràcia, Microcultura i als 10 minuts del Bar de la Beckett. En acabar la temporada, la Marité Queral va marxar a viure fora i va haver de deixar la companyia.

El 2015 la companyia va créixer, i va incorporar una nova actriu, Núria Florensa, i una dramaturga-directora, Helena Codorniu, per treballar plegats en quatre noves peces de teatre breu i de petit format, algunes de les quals ja han estrenat.

imprevistteatre.wix.com/imprevistteatre

www.nuriaflorensa.com

www.rogervidal.cat

Durada: 20 minuts
Espectacle en català
Entrada: 8€ /Amics de la Nau: 50% (inclou entrada per a El Ascensor)
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: