fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Mostra dels Cívics: M.I.E.R.D.A.: Mientras Intento Escenas y Recuerdos De Amor

Espectacle guanyador del Mostra’t. Tres històries paral·leles ens expliquen les vides de nou personatges que es troben amb situacions que surten del seu control. Una comèdia feta de petites tragèdies personals. Després de tot, a la merda cal anar-hi de tant en tant.

[Mostra dels Cívics]

Cia. Volanteatre
Text original: Nathalia Paolini
Direcció: Nathalia Paolini i Sergio Naranjo
Intèrprets: Gerard Montane, Cecilia Ráfols, Silvia de la Rosa, Ajay Jethi, Noèlia Lleixà, Elizabeth Urbina, Damià Domènech, Ernesto Montero, Jèssica Casal, Nathalia Paolini
Disseny gràfic: Ana Méndez
Disseny escenogràfic: Sara Espinosa
Disseny de vestuari: Eugenia Gusmerini
Producció: Nathalia Paolini i Jèssica Casal

Nathalia Paolini (Valencia, Veneçuela, 1979)
Es va llicenciar en teatre a l’Instituto Universitario de Teatro (Caracas, 2006). El 2010 es trasllada a Barcelona on cursa el Màster en Estudis teatrals de la Universitat Autònoma de Barcelona. Dedicada al teatre des de 1996, ha participat com a actriu en obres de teatre i projectes escènics, publicitaris i cinematogràfics. El seu treball com a dramaturga i directora comença el 2007. Ha realitzat tallers de dramatúrgia i dialogació amb dramaturgs com Elio Palencia, Ibrahim Guerra i Arístides Vargas. Guanyadora del premi Autor Inèdit 2010 de Monte Ávila Editores y Menció Honorífica del Premi Municipal de Literatura (Caracas) amb la seva obra Necro-Lògica que es va estrenar a Barcelona el 2012 i a Caracas al 2014. Guanyadora del premi Mostra’T a la millor dramatúrgia per M.I.E.R.D.A. (Barcelona, 2014). Altres textos de l’autora són el monòleg Hechos Furiosos, Un viaje al futuro (microteatre), Certificato di Nascita i Lady Macbeth presenta.

Cia. Volanteatre
Va néixer a principis del 2013. Sorgeix de la necessitat de fer un teatre des de una òptica femenina, bellugant-nos a partir d’uns inputs comuns en connexió amb el món i la nostra realitat com a creadores. Busquem fer un teatre on la imaginació, l’espontaneïtat i l’originalitat de les nostres propostes promoguin la creació i difusió d’espectacles escènics multidisciplinaris, així com també la investigació escènica amb contingut social, multicultural i inclusiu. Les nostres propostes escèniques fan èmfasi en el treball de l’intèrpret. Dins dels nostres principals valors es troben les propostes dramatúrgiques originals i l’intercanvi amb nous professionals en el camp de les arts: dissenyadors, vestuaristes, escenògrafs, intèrprets, músics, que, com nosaltres, busquen obrir-se camí en l’àmbit creatiu professional.

Volanteatre té en repertori M.I.E.R.D.A: Mientras Intento Escenas y Recuerdos De Amor, de Nathalia Paolini (2014); Séxulas (recopilació de textos de diversos autors sobre la sexualitat femenina, 2014), Necro-Lógica, de Nathalia Paolini (2013) i Las reglas para saber vivir en la sociedad moderna, de Jean Luc Lagarce. (lectura dramatitzada, 2013).

La companyia ha obtingut el reconeixement de Millor muntatge amb l’obra M.I.E.R.D.A. (IV Edició del Mostra’T. Barcelona 2014), Millor muntatge a l’obra Necro-Lógica (III Edició del Mostra’T. Barcelona 2013) i finalista del concurs Talent Madrid, 2013.

www.volanteatre.worpress.com

 

[connexió barcelona.btv.cat]

Durada: 1h 30 minuts
Espectacle en castellà
Entrada: 8€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: