fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Mostra dels Cívics: El Ascensor

Espectacle guanyador del concurs Estrena’t. 10:25 del matí. A les oficines centrals del bufet d’advocats Carlton&Carloton, un home i una dona que es disputen el mateix ascens a la feina han quedat tancats a l’ascensor. Sortir-ne no serà una tasca fàcil, i mentrestant s’encarregaran de treure el pitjor d’ells mateixos i del seu estimat company.

[Mostra dels Cívics]

Cia. Inhabitble
Autor: Núria Florensa
Direcció: Marc Torrecillas
Intèrprets: Núria Florensa i Edgar Moreno

Núria Florensa
Llicenciada en comunicació audiviovisual i màster en innovació i qualitat televisives, ha dirigit alguns curtmetratges. El seu primer treball com a guionista va ser Estàs mort o què?, programat a Minitea3 i seleccionat al Festival Nun off. Posteriorment va escriure El Ascensor, seleccionat al festival de Nanoteatre i al festival Estrena’t. Habitualment treballa com a actriu. www.nuriaflorensa.com

Inhabitble
La companyia neix de la necessitat del dramaturg Marc Torrecillas i l’actriu Núria Florensa de fer i crear obres de teatre per a la seva posterior explotació. Junts han fet diversos projectes, escrits i dirigits generalment per Marc Torrecillas i interpretats per Núria Florensa, però sempre agafant altres actors externs.

[blocdenkbrota.blogspot.com.es]

Durada: 15 minuts
Espectacle en castellà
Entrada: 8€ /Amics de la Nau: 50% (inclou entrada per a Peep Show)
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: