fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Mostra dels Cívics: Be God Is

*ENTRADES EXHAURIDES. Si vols venir a veure BE GOD IS i t’has quedat sense entrades escriu un correu a espaidual@gmail.com. Gràcies!

Espectacle seleccionat de la Mostra d’Art Jove Stripart. Tres personatges apareixen de diversos llocs i porten l’harmonia, l’expressió i la màgia per regalar-li a la persona vivent que tinguin davant. De sobte, l’espai oníric apareix, la música transforma el moviment… i ningú entén res. L’equilibri no es manté, un és sota el jou de l’altre, els dos a un i els tres al ritme, a la ingravidesa, al domini, al desequilibri, al contratemps, a l’espai… Un xou addictiu, emocionant, delirant sense conservants ni colorants.

[Mostra dels Cívics]

Cia. Espai Dual
Autoria i direcció: Espai Dual
Intèrprets: Blai Juanet Sanagustín, Oriol Pla i Marc Sastre
Producció: Espai Dual
Distribució: Aina Juanet
Disseny de llums: Núria Solina
Maquillatge: Diana Pla
Vídeo: Juan Gamero
Fotografia: Clàudia Serrahima
Escenografia: Xavi “Doctor” Mateu

Espai Dual neix al carrer.
La companyia Espai Dual presenta un espectacle d’entreteniment, de gran complicitat amb el públic i de pur divertimento del xou. Proposa fer gaudir l’espectador i crear un ambient on les preguntes passen a un segon terme i el joc del sí apareix amb força. És així com es van esdevenint diferents números on els tres personatges muts interactuen en gags i petites històries sempre amb música de fons i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret, on tot s’hi val. Les bases són la musica, el teatre i el circ. Parteix de l’experimentació artística, de la creació col·lectiva i de vies d’expressió llunyanes al text. Interpretacions en clau d’humor i amb pany musical que obren portes dramàtiques.

Durada: 50 minuts
Espectacle sense text
Entrada: 8€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

*ENTRADES EXHAURIDES. Si vols venir a veure BE GOD IS i t’has quedat sense entrades escriu un correu a espaidual@gmail.com. Gràcies!

Anticipada: