fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Mirada de Dona

Dijous, 20 de novembre. 18.30h
Presentació
del llibre
‘Un passeig sentimental per barris de Barcelona‘,
de Mirada de Dona, amb fotografies de Xavier Basiana
Entrada gratuïta

"Amb motiu del cinquè aniversari de Mirada de Dona, el 14 d’abril de 2008 es va realitzar una emotiva exposició al Centre Cívic La Sagrera que duia per títol “Un passeig sentimental pel barri”.

En aquest llibre hem volgut recollir l’esforç que ha suposat aquest treball. Es tracta d’un projecte en què han participat quaranta dones de la nostra Associació, que han escollit un indret del seu barri on han estat fotografiades per l’arquitecte i fotògraf Xavier Basiana.

Cada fotografia ve acompanyada d’un text personal en què es fa referència al vincle establert entre la protagonista de la imatge i el lloc elegit per ella. D’aquesta manera, la relació de les dones amb el seu entorn més proper ens serveix d’excusa per endinsar-nos en un món ple de sentiments. Els petits moments reflectits en cada una de les fotografies presentades imprimeixen al barri la seva dimensió més humana.

Us convidem a fer un tomb per la Sagrera i els seus voltants. De la mà de les dones de Mirada de Dona farem un passeig sentimental per uns barris de Barcelona: la Sagrera, Sant Andreu, Navas, el Congrés i Sant Martí de Provençals.

És el barri vist amb ulls de dona, és el barri on transcorre la nostra vida quotidiana."

Margarita Riera
Presidenta de Mirada de Dona