fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Memoria [en blanco]

En Portada...

“El espectáculo parte de una premisa: todo es recordar, y bajo esta premisa (falsa o no) se articula toda la  acción y la dramaturgia.

En el imaginario colectivo se considera a la memoria como una facultad que tenemos. Una especie de “sentido” como el tacto, el olfato, etc. Y es posible que así sea, pero la memoria no es algo que se tiene y ya está, se recurre a ella y ahí está: te da la información que necesitas.

La memoria es una acción que se realiza hoy y que se alimenta del pasado.

El espectáculo es una aproximación física a la idea de memoria o a una idea de memoria, es una acción que parte de una hipótesis (falsa o no) y que recorre nuestra memoria (la de los miembros de Cambaleo) y que concluye en la Memoria colectiva (exista esta o no)”. Carlos Sarrió Lema

Cambaleo Teatro
Autor i director: Carlos Sarrió
Intèrprets: Carlos Sarrió, Begoña Crespo, Eva Blanco, Julio C. García i Antonio Sarrió
Tècnic: Victor Rodrigo
Fotografia i vídeo: David Ruiz

Carlos Sarrió Lema és actor, tècnic d’il·luminació, director, dramaturg. Forma part de Cambaleo Teatre des de 1982, companyia de la qual és membre fundador. Des de llavors ha dirigit els espectacles de Cambaleo i n’és el responsable artístic. En l’actualitat és director artístic del teatre La Nave d’Aranjuez del qual és el responsable de programació.

Cambaleo Teatro neix el 1982 com a companyia professional. En aquests anys hi ha dues etapes diferenciades que inclouen teatre per a adults a sala, teatre per a nens, teatre de carrer, espectacles especials, performances, pedagogia teatral; des de 1989 fins ara, gestionen i programen la sala alternativa La Nave de Cambaleo. La companyia ha participat en nombrosos festivals a Espanya, com el Festival de Otoño de Madrid, Escena Contemporánea, Teatralia i el Festival Iberoamericano de Cádiz. També han viatjat amb els seus espectacles a Portugal, França, Alemanya, Polònia, Bolívia, Veneçuela, Nicaragua i Mèxic.

Al llarg d’aquest temps, amb el seu treball han desenvolupat una aposta teatral basada en la continuïtat de l’equip de treball, i en la cerca d’un llenguatge teatral propi, i reflexionant sempre sobre el món que ens envolta.

[www.cambaleo.com]

[www.larepublicacultural.es]

Espectacle en castellà
Durada: 60 minuts aprox.
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: