fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Llorenç Santamaria presenta el disc ‘Pell de gallina’

Llorenç Santamaria presenta el disc en català ‘Pell de gallina’, acompanyat de piano, guitarra, baix i bateria, amb artistes ‘convidats’.

Llorenç Santamaria
Entre 1966 i 1970 lidera el grup de rock mallorquí Z-66. A partir de 1970 inicia la seva carrera musical com a solista, i pren el seu cognom artístic del nom de la seva localitat natal, Santa Maria del Camí (Mallorca). El 1971 edita amb la discogràfica Odèon el seu primer disc senzill, Canto al amor, una adaptació de la simfonia nº 8 de Franz Schubert.

L’èxit definitiu li arriba el 1976, quan aconsegueix dos números u amb dos temes romàntics: Para que no me olvides i Si tú fueras mi mujer. En 1978 edita el disc Quise ser una estrella del Rock & Roll. En 1980 surt a la llum un dels seus èxits més recordats, Bailemos.

Després d’alguns anys allunyat de la música, participa com a actor en pel·lícules espanyoles com a Barrios altos i Crónica sentimental en rojo, i també en algunes sèries televisives.

El 1985 retorna al món musical amb el disc en llengua catalana Entre cella i cella, que inclou una curiosa versió de la cançó Mediterráneo de Joan Manuel Serrat per primera vegada cantada en català, així com una adaptació de Le météque, de Georges Moustaki.

El 1995 edita Corazón de Rock & Roll, el seu últim disc fins al moment, encara que segueix desenvolupant la seva activitat artística amb concerts en directe al costat d’altres cantants dels anys 1970.

Durant els anys 2000 va col·laborar en els programes Fet a Barcelona i Realitat Virtual, tots dos de l’emissora catalana COM Ràdio. A l’estiu del 2002 va dirigir el programa Al voltant d’es bergant, a la mateixa emissora.
El 2011 participa com a actor en el musical Cop de rock, de la companyia teatral Dagoll Dagom.

El 2012 enregistra Pell de gallina, que es presenta a la Nau Ivanow en primícia.

[www.lorenzosantamaria.com]
[www.myspace.com]
[facebook]

Durada: 1h aprox.
Entrada: 10€/ Amics de la Nau: 8€
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla