Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Les veus de Lo

Mostra de la companyia Ulver, en residència a la Nau Ivanow
Charlotte Haze, mare vídua i feliçment acabada de casar amb l’escriptor Humbert Humbert, descobreix que a l’escriptori del seu nou marit hi ha un calaix tancat amb clau. Què conté, aquell calaix? Per quin motiu, el seu nou marit, custodia una part d’ell mateix amb una balda? El coneix prou? Té secrets? Sap realment qui és Humbert?
Inspirada en la novel·la Lolita, de Vladimir Nabokov, Les veus de Lo ens narra la història de Charlotte i del procés personal que la porta a descobrir la seva part més fosca i a destapar qui és veritablement Humbert Humbert.
Companyia Ulver
Dramatúrgia: Anna Collell 
Direcció: Maria Voronkova 
Intèrprets (per ordre d’aparició): Maria Cuevas, Àlex Brull, Luciana Capano 
Regidoria i assistència de direcció: Borja Laita 
Espai escènic i disseny d’imatges
: Maria Voronkova i Xavier Vila 
Mapping, edició de vídeo i disseny gràfic: Xavier Vila 
Càmera i edició de vídeo: AUOvisuals 
Disseny de llums: Joan Gil 
Disseny de so
: Max Woiski i Maria Voronkova 
Producció i coordinació del projecte: Cia. Ulver 
(Anna Collell, Maria Cuevas, Xavier Vila i Maria Voronkova) 
Anna Collell, dramaturga.
Llicenciada en filologia catalana per la Universitat de Barcelona, s’ha format com a dramaturga a l’Obrador de la Sala Beckett amb Marc Rosich, Helena Tornero, Victòria Szpunberg i Marta Buchaca, entre d’altres. El 2014 participa a l’espectacle The Cover Off com a coguionista, assistent de direcció i atrezzista. El 2015 i 2016 és la dramaturga i tallerista de l’associació P11 Cultura en acció que imparteix tallers de sensibilització sobre el racisme mitjançant el teatre fòrum.
El març del 2016 fa la dramatúrgia del concert Les set últimes paraules de Crist a la Creu, de Joseph Hydn, interpretat pel Quartet Glinka a Barcelona. L’abril del mateix any estrena Pares. Discussions, obsessions i altres contes al Microteatre de Barcelona i és seleccionada per al festival Píndoles i al festival Mikro Teatre al Teatre Akadèmia amb la peça Es busca un Seat Ibiza. L’agost del 2016 és l’autora de l’espectacle I tu has estat a Califòrnia? Microteatre al carrer, estrenat a les Festes de Gràcia. El gener del 2017 fa la dramatúrgia del concert del Cap d’any de la Unió Musical del Bages al Teatre Kursaal de Manresa. L’abril del mateix any és seleccionada al festival Píndoles amb la peça Nebuloses a la platja.
És l’actual dramaturga de la companyia Ulver, i treballa en aquests moments en el projecte Les veus de Lo. Combina la seva vessant artística amb la docència.
Cia. Ulver
Es funda l’any 2015 amb l’objectiu de realitzar projectes de creació en col·lectiu. Després d’haver anat coincidint en diversos projectes professionals en l’àmbit de les arts escèniques, decideixen crear una companyia i començar a fer els seus propis projectes. Els seus integrants són Anna Collell, Maria Cuevas, Xavier Vila i Maria Voronkova.
Els darrers espectacles que han realitzat com a companyia són Es busca un Seat Ibiza, estrenat el juny del 2016 al Festival Píndoles i més endavant en el Festival Mikroteatre del teatre Akadèmia; Microteatre temàtic, estrenat a les festes de Gràcia del 2016; El petit canvi d’en Jotacé, estrenada a l’Antic Teatre l’any 2015 (projecte de teatre aplicat sobre racisme fet conjuntament amb l’Associació P11 Cultura en acció).

Espectacle en català
Durada: 80 minuts aprox.
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: