fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Laboratori de Serge Nicolaï (Thèâtre du Soleil)

Serge Nicolaï proposa un treball al voltant de la tècnica de l’actor-titella i de l’actor-manipulador, desenvolupat en l’espectacle Tambour sud La Digue, del Théâtre du Soleil. La pedagogia del projecte està basada en el treball col·lectiu i d’improvisació musical, fonamentals en el desenvolupament actoral de la companyia dirigida per Ariane Mnouchkine.
Fa 15 anys que Serge Nicolaï treballa en tallers de formació actoral inspirats en els principis i la pedagogia del Théâtre du Soleil. L’última presentació del taller ha estat a Itàlia, en el marc de la programació del Festival Internacional de teatre VIE Escena Contemporània de Modena, el maig de 2013.
L’aventura del Théâtre du Soleil es construeix després de més de 40 anys gràcies a la fidelitat i l’afecte d’un públic nombrós, tant a França com a l’estranger. La seva trajectòria està marcada per una constant pregunta pel lloc del teatre i la seva capacitat per representar l’època actual. Aquest compromís de tractar els grans interrogants polítics i humans, sota una mirada universal, s’afegeix a la recerca de les grans formes de relatar, a la confluència de les arts d’Orient i Occident.

Serge Nicolaï és actor, director i escenògraf al Théâtre du Soleil des de 1997. Entre d’altres espectacles, ha participat en Les Naufragés du Fol Espoir, Les Ephémères, Le Dernier Caravansérail, Tambours sur la digue. Ha estat assistent de direcció d’Ariane Mnouchkine en el llargmetratge Les Naufragés du Fol Espoir i director de l’obra A puerta cerrada (2012-2013) de Jean Paul Sartre, en coproducció amb la companyia argentina Timbre4. Ha rebut el premi Molière (França) al millor escenògraf per Le Dernier Caravensérail.  

[+info]

LA IMAGINACIÓ · EL COS · EL COR
THÉÂTRE du SOLEIL
Taller conduït per Serge Nicolaï

Dies: de l’11 al 14 de juliol
Lloc: Nau Ivanow
Horari: 10h a 17h
Preu: 150€
Més informació i inscripcions: tallersergenicolai@gmail.com
Places limitades