fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Trinxera

La Liz, la Cata i l’Adela comparteixen pis. A través d’aquestes tres amigues i les seves parelles (Borja i Patri) descobrim els costums, les preocupacions i les pors d’una generació. Una generació que veu el futur com un camp de batalla desconegut i la guerra com un cúmul de titulars de premsa. Un pis hermètic que intenta obrir-se en temps de claustrofòbia. Somnis de grandesa que es queden petits. Relacions complicades i realitats dures, converses absurdes i amors incompresos. “En tiempos de guerra cualquier agujero es Trinxera.”

Cia. Laura
Creació i direcció:
Ivet Zamora i Pablo Macho Otero
Ajudant de direcció: Sara Schkot
Repartiment: Ivet Zamora, Emma Arquillué, Jael Pascual, Sara Schkot i Pablo Macho
Escenografia: Marta Lofi i Nina Tuset
Disseny de llums i so: Marta Lofi, 
Nina Tuset i 
Pablo Macho

Ivet Zamora (Sabadell, 1994)
Diplomada en Art Dramàtic per l’Estudi Nancy Tuñón de Barcelona. També ha rebut classes d’Esteve Rovira i Isak Férriz. És autora, directora i
actriu amb Pablo Macho d’Es fan mal, entesos?, estrenada el novembre de 2014.

Pablo Macho Otero (Cangas de Narcea, Astúries, 1994)
Diplomat en Art Dramàtic per l’Estudi Nancy Tuñón de Barcelona. També ha sigut alumne de Berty Tovías, Txiki Berraondo i Josep Maria Mestres. És estudiant de Filologia a la UB i ha rebut classes de dramatúrgia d’autors com Pablo Ley, Jordi Oriol, Paco Zarzoso, David Lescot i Ewald Palmetshofer. Poeta des de l’adolescència, va debutar com a autor teatral amb Els malnascuts estrenada a la Sala Beckett el juny de 2014, on també va actuar. També és autor i actor d‘Esquerdes estrenada a la Nau Ivanow el novembre de 2014, quan també va escriure, dirigir i actuar amb Ivet Zamora a Es fan mal, entesos?. Actor i ajudant de dramatúrgia de l’espectacle ODISSEUS, adaptació de L’Odissea, d’Homer, de la Cia. Teatre Tot Terreny, estrenada l’abril de 2015 i programada a la Sala Beckett per al desembre de 2016. El desembre de 2015 va participar a la lectura dramatitzada de la peça Antisocial, de Bogdan Georgescu, dirigida per Aleix Fauró a la Sala Beckett, en el marc del projecte dramatúrgic europeu Fabulamundi. A hores d’ara participa al Laboratorio Medea a l’Àtic22 i està en procés de creació de l’espectacle Si au si, dirigit per Marjorie Currenti, programat al festival Temporada Alta de Girona.

Cia. Laura
Som set joves amb unes ganes inesgotables de fer teatre, i alhora reivindicar un lloc en el panorama teatral actual on poder explicar la nostra visió d’allò que succeeïx dins i fora del nostre món: observació i introspecció.
L’objectiu inicial va ser, i segueix sent, dur a terme espectacles sincers, polèmics, originals, provocadors i sobretot sense complexos; plens d’humor àcid, on el públic pugui sentir-se al·ludit fins i tot en els moments més inesperats.

[facebook]

Espectacle en català i castellà
Durada: 1h 15 minuts aprox.
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: