fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Prima Donna

‘La Prima Donna’
Cia. La Barroca
Del 8 al 10 d’octubre
Sala Andy Warhol
Divendres i dissabte, 21h
Diumenge, 19h

Entrada: 12€
Amics de la Nau: 10€

Idea original: La Barroca
Direcció: Israel Solà
Titelles: Albert Pascual
Soprano: Mariona Ginès
Pianista: Núria Sànchez
Veu en off: Guillem Fernàndez
Manipuladors: Esther López i Albert Pascual

SINOPSI
"Quina veu més bonica, però a qui li importa?" Aquesta frase que la Callas va etzibar a la premsa referint-se a una altra soprano és el tret de sortida que la jove companyia La Barroca ha fet servir per crear La Prima Donna.
Espectacle d’òpera i titelles que parla de les convencions teatrals i socials, del què diran i de les maneres com cadascú de nosaltres reacciona a les crítiques.
El saber estar es posa a prova davant del judici implacable en una desfilada de caricatures humanes que La Barroca utilitza per destapar les nostres vergonyes.
La Prima Donna fa un petit repàs de les àries més famoses per a soprano en un espectacle àcid per a paladars refinats que vulguin gaudir d’un menú compost de titelles de gran format i música en directe.Cia. La Barroca
La Barroca neix el 2008 entre uns estudiants de l’Institut del Teatre de Barcelona amb ganes de crear un teatre fresc i personal. Aquesta jove companyia té l’objectiu de conservar l’artesania en els seus muntatges, entesa com a dedicació i cura en el seu treball, sense renunciar a la riquesa de llenguatges escènics a la qual el seu nom fa referència.
 
El seu primer espectacle, La Prima Donna, va ser presentat el març del 2009 i va ser seleccionat per representar a l’Institut del Teatre de Barcelona al Salón Internacional del Estudiante Aula de Madrid (2009). També s’ha pogut veure dins la programació del festival de Tiana L’1,2,3 del pallasso (2009).

[www.labarroca.com


Durada: 50 min.
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla