fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau es mou per l’Aitor

El passat 2 d’octubre es va donar el tret de sortida als actes que una comissió d’entitats de la Sagrera han preparat per donar a conèixer la malaltia del petit veí del barri, l’Aitor, que pateix una malaltia minoritària: la síndrome de Duplicació Mecp2. L’objectiu és aconseguir fons que permetin continuar la recerca que es va iniciar fa uns mesos.

La Nau Ivanow hi vol col·laborar i ho fa oferint una funció prèvia de l’espectacle El camp, de la mà de la companyia La Niña Bonita, en residència a la Nau. Una part de la recaptació anirà destinada a l’hospital Sant Joan de Déu, on van començar a investigar gràcies al finançament de l’associació que han creat els seus pares, Miradas que hablan Duplicación Mecp2.

Les residències són una línia prioritària per a la Nau Ivanow: volen donar resposta a les dificultats dels creadors joves per accedir a espais de treball i d’assaig des d’on poder engegar projectes. La Niña Bonita és una de les companyies que fa residència tècnica del seu espectacle El camp, i del qual es podrà veure una funció prèvia a la Nau en el marc de la jornada solidària per l’Aitor.

SINOPSI
El Richard, un metge d’èxit i reputació impecable, i la seva dona Corinne, han fugit de l’estrès de la ciutat per anar a viure a una casa al camp i començar una nova vida amb els seus fills. Però una nit en Richard torna molt tard a casa i no ho fa sol, ho fa amb una noia, una desconeguda que ha trobat tirada a la carretera i a qui ha brindat el seu auixili. La noia, la Rebecca, despertarà i posarà en evidència el que la Corinne ja sospitava, que no és cap desconeguda per al seu marit.
Fins on està disposada a arribar la Rebecca? Quin preu està disposat a pagar en Richard per la seva reputació? I la Corinne per salvar la seva família?
Un thriller psicològic, un joc a tres on res no és el que sembla.

Dramatúrgia: Martin Crimp
Traducció: Jaume Muñoz
Direcció: Xavi Alvarez
Intèrprets: Anna Prats, Sonia Espinosa i Xavi Alvarez
Escenografia i il·luminació: Laura Clos “Closca”
Música: Joan Alcaraz
Assessorament corporal: Neus Suñé
Fotografies: Laia Prats

[programa jornada]

Diumenge 18 d’octubre. 19h
Durada:
70 minuts
Espectacle en català
Entrada: 9€ (Una part de la recaptació anirà destinada a l’hospital Sant Joan de Déu)
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla