fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘la feria de la feria de abril’

‘la feria de la feria de abril’
Albert Garreta – fotografia

Del 30 de setembre al 15 d’octubre
Inauguració: divendres
30 de setembre. 19h
Sala Màquines
Entrada gratuïta

‘la feria de la feria de abril’
és potser un dels projectes personals que més defineixen la meva manera de veure la fotografia. Jugant amb els colors i les composicions de línies, intento transmetre un sentiment… la vida és en color, en molts colors, més de 16 milions, encara que només en veiem o diferenciem una petita part.
Aquest mes d’abril em vaig acostar a la Feria de Abril, l’acte més multitudinari que se celebra a Catalunya, i un cop allà em vaig adonar que gairebé ocupaven més espai els firaires i els seus "cachivaches" que les "casetes andaluses" de "tapeo" i "baile"… D’aquestes visites ha sortit l’exposició, plena de color i que tan sols pretén transmetre això: LA VIDA ÉS EN COLOR”.

Albert Garreta i Casacuberta
(Barcelona 1960) viu entre els barris de Sant Andreu, on neix, i la Sagrera, on viu a partir de 1986. Aquesta és la segona exposició que mostra a la Nau. La primera, "Tapant-se les orelles", va ser exposada també al festival Photoimatge de Calella, al Centre Cívic Pati Llimona i a la pàgina terradeningu.com.[www.albertgarreta.com


És membre del grup de fotografia Photosagrera, una entitat sense ànim de lucre que promou activitats dirigides a tots els aficionats a la fotografia, en especial a totes les persones que es vulguin iniciar en el món de la imatge digital. L’objectiu del grup és crear un punt de trobada de la gent de la Sagrera aficionats a la fotografia, i en col·laboració amb les entitats del barri.

  www.photosagrera.es
  Facebook