fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

IV Cicle Fem Música!

IV Cicle Fem Música!

Homenatge a Pablo de Sarasate

Evelio Tieles, violí

Àngel Soler, piano
Dissabte
, 23 d’octubre. 19h

General 15€ (inclou 1 consumició)
Jubilats, estudiants, aturats, Amics Nau Ivanow 10€ (inclou 1 consumició)
Nens fins a 8 anys: 5 € (inclou 1 consumició)

 

El 19 de març va començar la quarta edició del Cicle de concerts de música de cambra Fem Música! a la Nau Ivanow. El proper concert anirà a càrrec d’Evelio Tieles, violí, i Àngel Soler, piano, i serà un homenatge a Pablo de Sarasate. 

 

 


                                               


PRIMERA PART

op.21 Malagueña                     
Habanera                   
op.23 Playera                     
Zapateado                   
op.22  Romanza Andaluza                 
Jota Navarra                   
 

SEGONA PART                                   
op.24  Capricho Vasco               
op.37 Adiós Montañas Mías               
op.42 Introducción y Tarantella           
op.20 Aires Gitanos

                 

 


EVELIO TIELES

És un dels violinistes cubans més rellevants, que va iniciar els estudis de violí amb el seu pare. Estudià a París amb Jacques Thibaud i René Benedetti. Més endavant, a Moscou, estudià amb David i Igor Oistrach.

Finalista dels concursos internacionals "Henryk Wieniawsky" (Poznan, 1962) i "Piotr llitch Chaikovski" (Moscou 1966). Ha rebut, per la seva destacada trajectòria artística i docent, nombrosos reconeixements nacionals i internacionals, entre els quals: "Distinción por la Cultura Cubana", "XXX Aniversari de la liberació de Txecoslovàquia", "Mèrit cultural de Polònia".

Ha fet concerts com a solista a Cuba, Colòmbia, Mèxic, Equador, Argentina, Nicaragua, Espanya, França, RDA, URSS, Txecoslovàquia, Bulgària, Polònia, Síria i Xipre. Ha tocat sota la direcció d’E. Gonzàlez Mantici, M. Duchesne, O. Koch, M. Pijarowski, T. Sanderling, E. Batiz, B. Brott…

Professor de violí i música de cambra al Conservatori Superior de Música del Liceu i catedràtic del Conservatori Professional de Música de Vilaseca-Salou. 

 

ÀNGEL SOLER

Cursà estudis de piano amb els mestres Jordi Torra i Mercè Roldós. S’inicià en la música de cambra, una de les seves especialitats com a mestre i concertista, amb el mestre Joan Massià. Fou convidat als Cursos Internacionals de Weikersheim, estudià al Mozarteum de Salzburg amb Paul Schilawsky, Walter Klien i Gerald Moore.

Ha fet nombrosos concerts i ha participat en festivals tan prestigiosos com els de Granada, Santander, Santiago, Cadaqués, S’Agaró, Torroella de Montgrí, etc. Ha actuat en diverses ciutats europees amb figures tan destacades com ara Jean-Pierre Rampal, Radu Adulescu, Carlos Prieto i Ludwig Streicher. Ha acompanyat cantants del prestigi de Montserrat Alavedra, Victoria de los Ángeles, Anton Dermota, Anna Ricci i Josep Carreras. És considerat un especialista en l’acompanyament de la veu i en el repertori del Lied.

És, a més a més, un infatigable i reputat professor de piano i música de cambra. Actualment dirigeix l’Estudi de Música que porta el seu nom, escola reconeguda per la Generalitat de Catalunya. En l’especialitat de música de cambra fou convidat a impartir cursos a Gstaad (Suïssa) on té la seva seu la Camerata Lisy. També participà com a professor en l’especialitat de Lied en el Curs Internacional a Iugoslàvia, convidat per la Generalitat de Catalunya i l’estiu de 1991 va participar en l’Stage Internacional de Música de cambra a Torrebonica (Terrassa).

 

Informació i reserves 93 207 71 10

Venda anticipada: