fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Interrupted

Anabel és una dona d’èxit que viu en l’ona frenètica del seu temps i… que pagarà per això.
Interrupted és una divertida comèdia sobre com una vida perfecta pot convertir-se en un infern de la forma més inesperada.
La rutina de la protagonista és una maquinària teatral d’alta precisió el funcionament de la qual es veu interromput bruscament per un tràgic destí… En 60 minuts serem testimonis de com, en només 6 dies, Anabel perd progressivament el control de la seva vida fins a nedar en un absolut i absurd caos.
Una comèdia irreverent i original inspirada en l’esclat de la bombolla de seguretat i benestar que ens havia emparat fins fa poc.
Ho tens tot sota control? Llavors és que no vas prou de pressa!

Cia. Teatro EnVilo
Direcció artística: Andrea Jiménez i Noemi Rodríguez
Intèrprets: Ariana Cárdenas, Andrea Jiménez, Esther Ramos, Noemi Rodríguez
Creació original: Fiona Clift, Andrea Jiménez, Noemi Rodríguez, Blanca Solé
Cocreadores: Ariana Cárdenas, Philipa Hambley, Roisin O’Mahony, Esther Ramos
Veu en off: Mónica Faro
Il·luminació: David Roldán i Germán Gundín
Tècnic d‘il·luminació: Pablo Garnacho
Fotografia: César Lucas  
Disseny gràfic: Ione Oleaga i George Couyas
Vídeo: Bonafide
Producció: Teatro EnVilo
Distribució: Isis Abellán – Proversus

Andrea Jiménez i Noemi Rodríguez, directores d’escena i autores de l’obra, són dues joves creadores d’escena espanyoles que s’han format i han desenvolupat la seva extensa carrera professional en diferents països europeus.
Andrea i Noemi es coneixen i comencen a col·laborar el 2011 a la London International School of Performing Arts amb creadors d’escena de tot el món reunits per crear i investigar durant dos anys.
El 2012, en col·laboració amb l’actriu catalana Blanca Solé i l’anglesa Fiona Clift, creen Interrupted amb finançament del Arts Council i el British Council i reben, a més, una beca de creació del Centri Centre d’Art La Rectoria per a aquesta producció. Amb aquest espectacle inicien el seu projecte de companyia: Teatre Envilo. Des de llavors Andrea i Noemi han creat en col·laboració amb molts creadors d’Espanya i de fora d’Espanya, han impulsat projectes i esdeveniments culturals amb institucions de prestigi, han desenvolupat activitats pedagògiques, conferències i, per descomptat, han presentat el seu treball artístic a Espanya, França, Itàlia, Regne Unit i la Índia.

Teatro EnVilo
És una companyia internacional de teatre establerta a Madrid i fundada a Londres el 2012. Funciona com un col·lectiu itinerant que serveix com a plataforma per a col·laboracions internacionals i interdisciplinàries entre creadors d’escena, artistes i investigadors provinents de països de tot el món.
Combinant l’improvisat i el coreogràfic, el grotesc i l’autobiogràfic, l’humor absurd i la comèdia gestual, la tendresa i la irreverència, Teatro EnVilo s’ha llançat a l’apassionant aventura d’intentar desentranyar el temps en què vivim.
Des de la seva creació, ha rebut el suport de l’Arts Council britànic, la Red de Teatros Alternativos i l’INAEM, ha gaudit de tres beques de producció artística (Centre d’Art la Rectoría, Lavoir Moderne Parisien) i ha estat guardonada amb els premis Talent Madrid 2013 i Best Emerging Company del London Mimetic Festival.
Després del seu pas per diferents festivals europeus, entre els quals destaca l’Edinburgh Fringe Festival, Interrupted es va estrenar al gener de 2015 en el Círculo de Bellas Artes de Madrid en la seva versió en castellà. La companyia prepara ara una gira per la península, mentre treballa en el seu segon espectacle Generation Why.

[www.teatroenvilo.com]

[Facebook]

[Twitter]

Durada: 60 minuts
Espectacle en castellà
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: