fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

inmerso: agua y sombras

inmerso: agua y sombras és una obra de teatre experimental en què es tracta la por com un sentiment polifacètic i universal. En escena, un espai gairebé buit. En ell, cinc individus sense nom. Cadascun és un recipient que acull l’aigua de la vida: aigua és temps, memòria, record. En aquestes aigües, hi ha moments que van deixar la seva marca i que els individus intenten amagar per no patir. No obstant, tornaran a emergir amb tota la seva força quan apareguin les ombres i els interroguin sobre la seva existència.
El recipient aleshores s’esquerda. L’equilibri es perd. Els desconeguts exploren les seves inquietuds i interactuen entre ells revelant les seves pors. En aquesta particular immersió al costat ombrívol de l’existència, hauran d’enfrontar-se a allò que pertorba la seva consciència i ho faran amb el cos, paraules i diversos objectes.

Guió i direcció: Nakadaska
Repartiment: Clàudia Bolumar, Ariadna Matamoros, Adrián Pino, Pedro Rothstein, Maria Sanmartí
Producció: Marina Navarro
Disseny i realització de llum i so: Alberto Lasauca
Música: Lola Gallent
Creació i disseny de vestuari: Raquel Eme i Eva Llorens
Perruqueria i maquillatge: Elyan Daruich
Disseny gràfic: Marina Rizo
Comunicació: Adriana Pinin
Fotografia fixa: Lara B. Gómez i Míriam Cerezo
Audiovisuals: Laura Gutiérrez, Ramon Vicient, Ona Estapé, Magalí Frappant i Anna Ron
Regidoria: Marina Navarro

Nakadaska
A principis d’octubre del 2010, arran d’una convocatòria en línia, un conjunt de joves de Barcelona i rodalies decideixen posar en marxa un grup creatiu. Volen compartir inquietuds, intercanviar coneixements i experimentar amb l’Art en projectes de tota mena: fotografia, audiovisual,  performance… Així neix Nakadaska.
A poc a poc, un petit grup es consolida i s’interessa per les emocions com a font d’inspiració. De manera autodidacta, exploren l’essència sensible de l’home i ho fan a través del cos i amb una estètica minimalista. Amb aquesta filosofia, han presentat les seves obres a associacions culturals, galeries d’art, centres cívics…
Avui, Nakadaska és associació de la Universitat Pompeu Fabra i grup resident a la Nau Ivanow, on presenta la seva primera obra de teatre: inmerso: agua y sombras.

[inmersonakadaska.wordpress.com]
[youtube]
[flickr]

[nakadaska.wordpress.com]
[Facebook]
[Twitter]

Durada: 45 minuts aprox.
Entrada: 5€ / Amics de la Nau Ivanow: 3€
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla