fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

III Cicle Fem Música!

Divendres, 30 d’octubre. 21 h
III Cicle Fem Música!

Duo Mediterrani

Fedra Borràs, flauta

Pablo Despeyroux, guitarra

 

Entrada 10€
Amics de la Nau Ivanow 8

El 24 d’abril va començar la tercera edició del Cicle de concerts de música de cambra Fem Música! a la Nau Ivanow. El proper concert anirà a càrrec del Duo Mediterrani, que interpreten obres de Machado, Piazzolla, Amargós…

PROGRAMA


CELSO MACHADO Músiques populars del Brasil

MAXIMO DIEGO PUJOL  De la Suite Buenos Aires:
Pompeya

Palermo

San Telmo

JOAN ALBERT AMARGÓS Tango català

LLUÍS GÀSSER Lied ohne Worte (Homenatge a Franz Schubert)

ASTOR PIAZZOLLA Tangos


FEDRA BORRÀS
Ha estudiat flauta amb Jaume Cortadellas, Magdalena Martínez i Vicenç Prats, i Música de Cambra amb Àngel Soler, i ha obtingut els Títols Professional i Superior amb les màximes qualificacions. És també titulada en Educació corporal per a músics a partir del mètode Cos-art.

Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE). Becada l’any 1988 pel Ministeri de Cultura-British Council i, més endavant, per la JONDE, ha ampliat els  seus estudis musicals a Anglaterra sota la direcció de Kate Hill. Ha estat becada per l’AIE per ampliar estudis en l’àrea de Jazz al Taller de Músics de Barcelona.

Ha estat premiada a la "Mostra de Música de Cambra i  Solistes", organitzada per la Generalitat de Catalunya. Ha gravat per a Ràdio Nacional d’Espanya i Catalunya Música.

Col·labora assíduament amb l’Orquestra Nacional de Catalunya, Orquestra del Gran Teatre del Liceu i Orquestra  Julià Carbonell de les terres de Lleida.

 

És professora de Flauta Travessera i Música de Cambra a les Escoles Municipals de Música de Sant Andreu, Arenys de Mar i Casa dels Nens.

Actualment realitza un Treball de Recerca a la Universitat Autònoma de Barcelona dins el programa de Doctorat en Didàctica de la Música, sobre Metodologia de l’instrument a partir del moviment corporal i la creativitat, sota la direcció de Teresa Malagarriga.

 

 

PABLO DESPEYROUX

Nascut a Montevideo (Uruguay), ha estudiat amb destacats mestres, com Abel Carlevaro, Eduardo Fernández i Gerardo Arriaga.

Va obtenir el Grau Superior de guitarra en el Conservatori Superior de Música de Barcelona, on després va estudiar música antiga (instruments de corda polsada) amb Lluís Gàsser. Els anys 1990 i 1991 va guanyar les beques de la “Fundació Caixa de Catalunya” per estudiar amb Alvaro Pierri.

L’any 1995 obté el tercer premi en el I Concurs Internacional de Guitarra María Luisa Anido. L’any 1996, en Comillas, aconsegueix el primer premi en el IX Concurso Internacional de Guitarra de Cantàbria (1996).

Toca freqüentment en grups de cambra, tango, música moderna i música antiga.

Ha realitzat diferents treballs discogràfics, els darrers quatre per a el segell Tecnosaga.


 

Informació i reserves 93 207 71 10

Venda anticipada: