fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

III Cicle Fem Música!

III Cicle Fem Música!
Divendres, 27 de novembre. 21h
Alberto Reguera, violí
Marc García, piano

El 24 d’abril va començar la tercera edició del cicle de concerts de música de cambra
Fem Música! a la Nau Ivanow. El proper concert anirà a càrrec d’Alberto Reguera, violí, i Marc García, piano.

Alberto Reguera neix a Lleó, on comença els seus estudis de violí amb Pierrette Saint-Geremie. Més endavant, a Oviedo, rep classes de Jose Ramón Hevia. Cursa becat, el Grau Superior al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb Gonçal Comellas, i obté les màximes qualificacions. Rep classes magistrals de Sergei Girshenko, Alexander Melnikov, Gonçal Comellas, Liviu Prunaru, Mark Gothoni, Michel Wagemans, Boris Belkin, etc.
Del 1998 al 2002 és membre de l’Orquesta Juventudes Musicales de León, sota la direcció de Juan Luis García, i actua com a solista en algunes ocasions.
Ha format part de l’Orquestra Superior de Música del Conservatori del Liceu de Barcelona com a concertino.
Ha actuat a l’Ateneu de Barcelona, Palau de la Música, Gran Teatre del Liceu, Auditori Caja Madrid de Barcelona, Auditori CaixaForum, Sala Euterpe de León, Auditorio de Zaragoza, Cercle de Belles Arts de Sabadell. Com a solista, amb l’Orquestra de Guitarres de Barcelona, dirigida per Sergi Vicente.
Actualment continua perfeccionant-se amb Gonçal Comellas i va treballar com a violí principal en el musical Monty Python’s Spamalot, al Teatre Victòria de Barcelona.

Marc Garcia neix a Barcelona, on comença els estudis musicals al Conservatori Superior de Música del Liceu i s’hi gradua amb les màximes qualificacions.
Des de 1994 és alumne del concertista belga Michel Wagemans, amb qui realitza tres cursos consecutius de postgrau. L’any 2002 viatja als EUA per a treballar amb el pianista Noel Lee (Webster Music University). Rep consells de mestres com Dominique Merlet o Alexander Golovine (Conservatoris de París i Ginebra, respectivament).
Ha actuat per tota Espanya, bé com solista, bé com a integrant de grups de cambra o com a repertorista, destacant la seva tasca al Festival de Música Contemporània de Sitges, el Festival del Teatro Clásico de Mérida o al Auditori de la Mercè a Girona, TAS Hall. Ha gravat quatre temporades consecutives per a BTV clàssica.
Actualment compagina la seva activitat concertística amb la docència.

Programa
Primera part
 

Sonata en Sol Major K 301……………….……………………... W. A. Mozart
Allegro con spirito – Allegro

Amoroso………………….……………………...…..............…… J. Massià
Siciliana………………………………………...…............ M. T. Von Paradis

Segona part

 
Sonata per a violí i piano n 9 "Kreutzer"……………… L. V. Beethoven
Adagio sostenuto-presto – Andante con variazioni – Presto


Informació i reserves 93 207 71 10

Venda anticipada:

 

 

Preus (no inclou consumició)
General: 10€
Amics Nau Ivanow: 8€
Nens fins a 8 anys
, jubilats i estudiants: 5€