fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Idees bàsiques per a la gestió i el control del meu projecte

Us volem ajudar a dur la gestió correcta d’un projecte cultural. Des de la definició de la forma jurídica en què hem de constituir-nos, fins als tràmits que hem de fer, els impostos que cal presentar, la facturació de la nostra feina, el pressupost, el control econòmic del projecte, la nòmina,… Moltes qüestions que cal saber i que ajuden el nostre projecte i la nostra organització.

Donarem eines per poder dur a terme aquest dia a dia i el control del que estem fent. Aprofitarem per donar resposta als dubtes que es plantegen, com per exemple si un tiquet és una factura i pot servir per a la justificació, o si l’IVA representa un cost per a mi i el meu projecte. I la llegenda dels 3.000€!!

El projecte s’adreça a joves artistes i companyies d’arts escèniques que poden beneficiar-se molt en compartir experiències i adquirir eines bàsiques de treball en l’àmbit de la gestió d’un projecte cultural.

A càrrec de Susana Huertas
Cap de gestió i administració cultural, especialitzada a assessorar i portar la gestió de diferents companyies dins del món cultural (teatre, dansa, circ, cinema, etc.) des del 2007. En l’àmbit docent, ha col·laborat en diferents cursos de Gestió Cultural sempre enfocats a com portar la gestió d’una companyia dins del món cultural des del punt de vista administratiu i fiscal.

[programa curs]

Durada: El curs té una durada total de 16 hores, dividides en 4 sessions.

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28)
Dates: 15, 17, 22 i 24 de novembre
Horari: de 10 a 14h
Preu curs: 120€
Descomptes: 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals (no acumulables).
Places: 15 màxim

Més informació: formacio@nauivanow.com

[inscripció]