fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

I like to move it, move it. Taller de creació amb Agrupación Señor Serrano

Concebem el taller com a part del procés creatiu de la nostra nova peça. Volem desenvolupar i provar amb els participants algunes de les idees, eines i dispositius que tenim previst utilitzar a l’espectacle. El taller que tenim en ment es basa en els conceptes de moviment, flux, transició, migració, exportació. Volem aprofundir en els diferents tipus de fluxos i migracions en l’època contemporània: la gent, el capital, les matèries primeres (per exemple, les boles de golf) i, òbviament, les aus. Volem que els participants del taller siguin part activa del procés, per enriquir el treball amb les seves pròpies habilitats i idees.

El nostre treball dels darrers anys s’ha basat a establir un diàleg entre tres escales escèniques. Una escala micro, on hi viuen les maquetes i les videocàmeres; una escala humana, on els performers manipulen allò micro, executen accions i construeixen allò macro; i, precisament, una escala macro, la projecció, on tota la resta d’elements convergeix i explota en mil direccions i significats.

En aquest taller ampliarem aquest horitzó afegint-hi una quarta dimensió de joc, la dimensió virtual. Internet, aquesta gran xarxa que com un embolcall ha arribat a amagar el món real, capaç de dotar de profunditat qualsevol dada, capaç d’omplir de contingut qualsevol bit, però dins de la qual sovint resulta difícil trobar-hi un sentit.

La creació del la nostra nova peça es realitzarà a través de diversos workshops i residències de creació internacionals. L’estrena està prevista per a mitjan 2016.

Agrupación Señor Serrano
Companyia de teatre, fundada per Àlex Serrano, que des de 2006 crea i produeix espectacles intermèdia de creació pròpia, barrejant performance, text, vídeo, so i maquetes per escenificar històries que emergeixen del món contemporani.

Han estrenat i girat, sobretot internacionalment, espectacles com A HOUSE IN ASIA, BBBB, KATASTROPHE, MEMO, CONTRA.NATURA, ARTEFACTE, IMMUT, EUROPA o MIL TRISTOS TIGRES. Han estat premiats amb el Lleó de Plata 2015 de la Biennale de Venècia o el Premi de la Crítica de Barcelona 2014 de Noves Tendències.

Més informació a www.srserrano.com

[Formulari de preinscripció]

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28 – Barcelona 08027)
Dates: del 13 al 17 de juliol
Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 h a 14.30 h
Preu: 185€ (Descompte per aturats i membres d’AADPC, AISGE)
Places: 15 màxim

Més informació: formacio@nauivanow.com

formació24
Un projecte de formació orientat a professionals de les arts escèniques. Un laboratori escènic, on experimentar noves formes de treballar, fomentar l’intercanvi d’idees i coneixements, i propiciar el contacte entre diferents professionals del sector.
Coordinació: Alberto Díaz