fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Hot Jam Session

Les Jam Sessions de la Nau Ivanow, dirigides per Ricard i Toni Gili (La Locomotora Negra), estan centrades en el jazz clàssic, és a dir, en el jazz més directe i comunicatiu, en el qual la participació del públic és més directa i espontània.

La Fundació Catalana Jazz Clàssic organitza les Hot Jam Sessions a la Nau Ivanow, des de fa més de cinc anys. Parlar de Jam Session és parlar d’un dels moments més interessants i excitants del jazz. Músics de diferent procedència es troben de forma informal i emprenen l’aventura d’executar i compartir la interpretació dels temes més coneguts i clàssics. És un moment especial en què la personalitat de cada artista es pot desenvolupar sense altres límits que les ganes de compartir la seva creació amb altres músics i el públic [www.jazzclass.org]

En aquesta ocasió, i un cop acabi la jam-session, s’inaugurarà l’exposició Foto Jam Session, una Jam Fotogràfica, amb diferents estils i maneres de veure la fotografia, però amb el mateix fil conductor que les protagonitza: el jazz. Tot i que els autors utilitzen tècniques, formats i enquadraments diversos, es manté la unitat temàtica: una FOTO JAM SESSION. Els autors de les fotografies són Lili Bonmatí, Josep Maria Garcia, Joan J. Gómez i Jaume Orpinell.

Entrada: 5€ / Amics de la Nau Ivanow: 3€