fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Guerrilla 2014

Iniciem un altre cicle de ‘Guerrilla. Tàctiques per a la microcultura’, que organitzem la Nau Ivanow i Trànsit Projectes. Les ‘guerrilles’ són sessions de debat i reflexió mensuals al voltant de diversos àmbits de la gestió de projectes culturals.

Els diferents temes s’aborden des de l’experiència tant dels ponents com dels participants i es dóna una gran importància al debat i al diàleg. En aquest sentit, el format dels cursos és de grups de màxim 20 persones, per tal de facilitar aquest diàleg i l’intercanvi proper.

El 2014 donem a la Guerrilla un caire més de debat i aprenentatge, cercant alternatives guerrilleres per seguir formant-nos, debatint sobre microcultura i fent networking. El nou calendari presenta un horari de tarda (de 17h a 20h), tal com proposaven algunes valoracions dels participants.

La primera data i tema previst és:

18 de març: Storytelling. Amb Mario Hinojos
Un espai de treball centrat en l’ús instrumental del Digital Storytelling com a eina per a la creació i l’apropament a la ciutadania; un moment de reflexió sobre el valor de les històries, els relats i les formes narratives dins dels processos d’aprenentatge.

Les propreres sessions s’aniran publicant progressivament, així com els resultats de cada sessió, a guerrilla-microcultura.tumblr.com, on també trobareu la informació dels cicles anteriors.

[inscripcions]

Lloc: Nau Ivanow
Horari: De 17h a 20h
Preu per sessió: 10 €
Més informació: formacio@nauivanow.com