fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Guerrilla 2013. Els co-, un posicionament de treball en xarxa

La participació, aquest concepte que en l’àmbit cultural ha començat a estar maleït, cal que es pugui posar en valor. Estem en un moment en què els processos col·laboratius, de cooperació, de cocreació, apunten més a fer la nostra tasca millor, són noves formes d’entendre la participació.

Participants
Transformas (@trans_formas)
Transeünts (@transeunts)
desdelaminaTV (@desdelamina)

Les ‘guerrilles’ són sessions de debat i reflexió mensuals al voltant de diversos àmbits de la gestió de projectes culturals.
El sector cultural és un espai molt ampli i ple de creativitat i idees. Això comporta la convivència de diversos models de gestió, locals, públics, privats, híbrids, alternatius, a peu de carrer… cada un amb les seves diferències, amb els seus processos d’èxit o de lluita diària.

El 2013 ens hem adaptat a la situació que estem vivint, hem cercat alternatives guerrilleres per seguir formant-nos, debatre sobre microcultura i fer networking. Creiem molt interessant l’espai formatiu, però també valorem molt important l’espai de networking. Aquest cicle ve acompanyat d’un nou concepte el “Carmanyola Networking”… És a dir, podeu portar la vostra carmanyola per dinar tots plegats.

Lloc: Nau Ivanow
Horari: 10h a 14h + dinar
Preu: 10 €, esmorzar inclòs. Per dinar podeu portar-vos la carmanyola o demanar el menú de 10 €.
Més informació: formacio@nauivanow.com

[inscripcions]

[+info ‘Guerrilla’]