fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Guerrilla 1: Noves formes de captació de fons per a projectes culturals

Iniciem el cicle de cursos ‘Guerrilla. Tàctiques per a la microcultura’ amb una primera sessió sobre noves formes de captació de fons per a projectes culturals.

Enric Senabre (Plataforma Goteo), Joan Pedregosa (ITD), Cristina Riera (Festival Alternativa), Josep Caselles (Festival de Músiques al Balcó) compartiran les seves experiències amb fórmules de finançament com ara el crowdfunding, els projectes internacionals o els patrocinis.

El cicle, organitzat per Trànsit Projectes i Nau Ivanow, consisteix en sessions de debat i reflexió mensuals al voltant de diferents àmbits de la gestió de projectes culturals: el finançament, la programació, la relació amb l’entorn, la comunicació… Els diferents temes s’abordaran des de l’experiència, tant dels ponents com dels participants, i es donarà una gran importància al debat i al diàleg, que tindran continuïtat durant el dinar que seguirà a la sessió. En aquest sentit, el format dels cursos és de grups de màxim 20 persones, per tal de facilitar aquest diàleg i intercanvi proper.

Així, el cicle es realitzarà un divendres al mes entre gener i juny. Les dates previstes inicialment són: 27 de gener, 24 de febrer, 23 de març, 27 d’abril i 15 de juny. Els continguts i ponents s’aniran publicant progressivament, així com els resultats de cada sessió, a guerrilla-microcultura.tumblr.com

Participants:

Enric Senabre. Coordinador de projectes i gestor de comunitats a Goteo, una xarxa social de finançament col·lectiva i col·laboració distribuïda.

Joan Pedregosa. Director d’ITD (Trànsit Projectes) i dissenyador de projectes i serveis culturals en l’àmbit local i internacional.

Cristina Riera. Gestora i consultora cultural, membre de l’equip directiu del Festival de Cinema Independent l’Alternativa i de la Junta Directiva de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural.

Josep Caselles. Productor i gestor d’esdeveniments; impulsor de Balconitis, Festival de Músiques des d’un Balcó.

Lloc: Nau Ivanow
Horari: 27 de gener, de 10h a 14h + dinar.
Preu per sessió: 30 € (dinar inclòs).
Més informació i inscripcions: formacio@nauivanow.com