fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Gestió cultural

Iniciem el cicle de cursos ‘Guerrilla. Tàctiques per a la microcultura’ amb una primera sessió sobre noves formes de captació de fons per a projectes culturals.

El cicle, organitzat per Trànsit Projectes i Nau Ivanow, consisteix en sessions de debat i reflexió mensuals al voltant de diferents àmbits de la gestió de projectes culturals: el finançament, la programació, la relació amb l’entorn, la comunicació… Els diferents temes s’abordaran des de l’experiència, tant dels ponents com dels participants, i es donarà una gran importància al debat i al diàleg, que tindran continuïtat durant el dinar que seguirà a la sessió. En aquest sentit, el format dels cursos és de grups de màxim 20 persones, per tal de facilitar aquest diàleg i intercanvi proper.

Així, el cicle es realitzarà un divendres al mes entre gener i juny. Les dates previstes inicialment són: 27 de gener, 24 de febrer, 23 de març, 27 d’abril i 15 de juny. Els continguts i ponents s’aniran publicant progressivament, així com els resultats de cada sessió, a guerrilla-microcultura.tumblr.com

Lloc: Nau Ivanow
Dates: 27 de gener al 15 de juny, de 10h a 14h + dinar.
Preu per sessió: 30 € (dinar inclòs).
Més informació i inscripcions: formacio@nauivanow.com