fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

XI Festival Mutis

El Festival MUTIS de teatre independent i nova creació és un esdeveniment anual, celebrat a Barcelona, que busca fomentar i aportar vies d’exhibició per a les noves companyies que s’estan gestant en aquesta ciutat i per a aquells grups que, per les seves característiques no professionals, entren amb major dificultat en els circuits de la mateixa. En la seva XI Edició, el MUTIS continua en el seu afany per donar suport als nous llenguatges escènics, la nova creació, al text dramàtic contemporani i a les companyies joves, generant un marc de trobada, celebració i intercanvi entre artistes, per compartir diferents maneres de sentir, pensar i fer teatre.

El festival es desenvoluparà del 6 al 15 de març de 2020 i comptarà amb més de quaranta propostes, quinze espais d’exhibició (entre teatres, sales i centres culturals), a més d’altres activitats complementàries (lectures dramatitzades, xerrades, trobades…). Destaca, entre elles, el III Congrés de Recerca i Pràctica Escènica que se celebra a l’Institut de Teatre i que suposa, d’acord amb el MUTIS, un espai privilegiat de reflexió i investigació sobre la pràctica escènica actual.

DIVERSES FUNCIONS
Del divendres 6 al diumenge 8 de març.
Preu entrades: 10 euros (8 € anticipada) i el 8 de març ENTRADA LLIURE (aportació voluntària)

RESERVA LA TEVA ENTRADA


1.- Les Goldberg

D’Héctor Mellinas (La Bombeta Companyia Teatral)

06/03/2020 | 20 h | 40 minuts

Versió lliure de “La festa” de Lluïsa Cunillé. Dues persones es posen d’acord per allunyar-se d’una festa i pujar a una habitació. El que passa a partir d’ara és un estira i arronsa entre elles, dues persones que corren el risc de quedar-se totes soles en una festa qualsevol.

PREU: 10 € (8 € en anticipada).
RESERVES: reservasmutis@gmail.com


2.- Dana O´Clock

Idea y creación original: Dana Martinez Cazaña
Música original: Johan Martínez Cazaña
Compañía: Dana O´Clock

06/03/2020 | 22 h | 50 minuts

Dana O’Clock és una proposta multidisciplinària que utilitza un llenguatge gestual i visual, on l’expressivitat i sensibilitat dels seus actes atrapa el públic en un món molt particular; transitant per nostàlgia, sorpresa, joc, tendresa i alegria sense necessitat de paraules.

PREU: 10 € (8 € en anticipada).
RESERVES: reservasmutis@gmail.com


3.- El matamoscas

De Valeria Pisati (La Visceral)

07/03/2020 | 20 h | 60 minuts

Quatre dones que han viscut violència masclista es troben. Una d’elles, acaba de matar el seu agressor, i les altres l’ajuden a amagar el cadàver i seguir endavant.

PREU: 10 € (8 € en anticipada).
RESERVES: reservasmutis@gmail.com


4.- Las ausencias

De Marta Cobos (Cía. La Disidente)

07/03/2020 | 22 h | 75 minuts

La ferida s’obre de nit, quan Lucas, a l’arribar a casa, li deixa anar a Nora que ha decidit abandonar-la. Aquesta ferida oberta entre els dos és també un trencament en el seu decorat.

PREU: 10 € (8 € en anticipada).
RESERVES: reservasmutis@gmail.com


5.- The Goldfish (danza para el dia de la mujer)

Creación Nadinka Flores (Compañía Gato Relato)

08/03/2020 | 12 h

Es diu que el peix daurat té una memòria de 30 segons, cada 30 segons el perden tot, així com aquests personatges que vaguen a la deriva en aquest món inhòspit en el qual es retroben una i altra vegada en un bucle sense fi, sense meta en el qual l’única cosa que li dóna sentit a la seva existència és aquest altre/a, company/a, el seu afecte, calor i estar.

ENTRADA LLIURE (aportació voluntària)


6.- Navigate (danza para el dia de la mujer)

Creación Sarah Steams

08/03/2020 | 12 h

Amb objectes, moviment i narració es construeix el viatge fantàstic d’una misteriosa capitana pirata que apareix de les restes d’un naufragi. Ens submergim en la història d’una dona que navega sola per espai i temps, i vam descobrir l’estrany que és ser estrangera en un món desconegut.

ENTRADA LLIURE (aportació voluntària)


7. – No me llames (danza para el dia de la mujer)

Compañía FEM Teatre FME

08/03/2020 | 12 h

Proposta de microdança-teatre sobre la sensació de sentir un desbordament i la necessitat de dir prou.

ENTRADA LLIURE (aportació voluntària)