fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Fa una mica de soroll’

‘Fa una mica de soroll, de Romina Paula
Cia. PORC

Lectura dramatitzada
Dissabte 18 de juny, 21h

Entrada gratuïta

‘Fa una mica de soroll, de Romina Paula

Direcció: Albert Prat
Intèrprets: Anna Alarcón, Albert Prat, Alberto Díaz i David Verdaguer

Sinopsi

Dos germans viuen reclosos en una casa, en algun lloc de la costa atlàntica,
pràcticament sense  contacte amb l’exterior. Fins que arriba una cosina i distorsiona la tranquil·litat familiar. Aquest retrobament evoca els fantasmes del passat i del futur.

Romina Paula és una de les dramaturgues actuals més prometedores del panorama teatral de Buenos Aires. Amb només 31 anys ja ha publicat dues novel·les i el seu teatre es comença a veure, cada vegada amb més freqüència, més enllà del seu país d’origen.

Ha fet la carrera de Dramatúrgia. Com a actriu es va formar amb Alejandro Catalán, Ricardo Bartís i Pompeyo Audivert, i ha participat en obres de teatre i en cinema.
Com a dramaturga i directora va estrenar les obres
Si te sigo, muero i Algo de ruido hace, guanyadora del Tercer Premi Metrovías a Guions de Teatre 2006 i seleccionada per al VI Festival Internacional de Teatre de Buenos Aires. A l’abril 2008 va estrenar l’obra Todos los miedos, de Mariana Chaud.
El 2008 l’obra
Algo de ruido hace va formar part de la gira Itinerarte, va realitzar funcions a Espanya, i va ser seleccionada per formar part del programa Formació d’Espectadors 2008, organitzat per Ana Durán.
Va publicar la novel·la
¿Vos me querés a mí? i l’obra Algo de ruido hace. La seva segona novel·la, Agosto, va ser finalista del Premio Página/12 a la Nueva Novela i es va publicar el setembre de 2009, a l’Editorial Entropia. A l’octubre d’aquest mateix any va estrenar El tiempo todo entero, obra sobre Figuretes de vidre de Tennessee Williams que va escriure i dirigir amb la Companyia El Silenci.

Durada: 1h
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla