fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Fa una mica de soroll

Dos germans que viuen en un lloc remot, inhòspit, han establert una relació poc convencional, amb les seves pròpies regles.L’arribada d’una cosina desequilibrarà el seu món, evocarà fantasmes i remourà desitjos ocults.Entre el thriller psicològic i la comèdia amarga, Fa una mica de soroll és un espectacle sobri, senzill, però d’una qualitat hipnòtica que enganxa l’espectador i el manté en tensió fins al final.

Cia. La Ruta 40
Text: Romina Paula
Traducció: Rita Peré / Albert Prat
Direcció: Albert Prat
Intèrprets: Alberto Díaz, Magda Puig i Sergi Torrecilla
Espai escènic: Xesca Salvà
Vestuari: Mar Muñoz
Il·luminació: August Viladomat
Fotografia: Roser Blanch

Romina Paula
És una de les dramaturgues actuals més prometedores del panorama teatral argentí. Formada amb Alejandro Catalán, Ricardo Bartís i Daniel Veronese, ha treballat com a actriu en teatre i cinema i ha dirigit textos propis i d’altres autors. Ha publicat diverses novel·les i el seu teatre comença a veure’s i a rebre premis, cada vegada amb més freqüència, més enllà del seu país d’origen.
Entre les seves obres, destaquen Algo de ruido hace (premi Metrovías a Guiones de Teatro 2006 i seleccionada en el VI Festival Internacional de Teatro de Buenos Aires).
A Catalunya hem pogut veure els seus muntatges més recents El tiempo todo entero i Fauna, en el marc del Festival Temporada Alta.

La Ruta 40
Companyia formada pels actors Alberto Díaz, Albert Prat i Sergi Torrecilla. Fins ara han estrenat Fa una mica de soroll, de Romina Paula (Sala Planeta de Girona, Sala Atrium de Barcelona, Festival Temporada Alta 2012 i gira per Catalunya) i El cant de la gorgona, amb text i direcció d’Albert Arribas (La Seca-Brossa). També participen en el cicle de teatre breu Aixopluc-3d’unglop en el Teatre Lliure amb la peça de creació pròpia To Ramona. L’última estrena ha estat El balneari al Festival Temporada Alta 2013, amb la companyia Mentidera Teatre i amb molt d’èxit de crítica i públic.

[www.laruta40.net]

Producció Sala La Planeta / La Ruta 40

Durada: 1h 15 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla