fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Exposició fotogràfica “Mirades Fabrils”

El Grup Fotogràfic Nièpce de Saint-Víctor presenta l’exposició "Mirades fabrils. Aproximació fotogràfica a la Fabra i Coats", al centre Cívic de Sant Andreu (c/ Gran de Sant Andreu, 111), fins al 31 de gener.

El Grup Fotogràfic Nièpce de Saint-Victor, hereu volgut de l’Agrupació Fotogràfica de Saint-Víctor nascuda el 1923 després de la desfeta democràtica republicana del 1939, neix arrel del Mil·lenari del Poble de Sant Andreu de Palomar, ja que ofereix la seva primera mostra fotogràfica aprofitant l’ocasió. D’ençà l’any 1991 ha anat oferint diverses activitats i exposicions al voltant del món de la fotografia, tot posant especial atenció a l’entorn que l’envolta. En aquesta ocasió, aquest grup d’aficionats i professionals de la fotografia dirigeixen els seus objectius a la Fabra i Coats, descobrint-nos els secrets que ha guardat durant els últims anys aquesta fàbrica andreuenca, un espai patrimonial que revolucionarà el dinamisme social i cultural en un futur pròxim.

 

Les fotografies són obra de David Rabassa,  Joan Pujol,  Manel A. Raigada, Pau Vinyes, Xavier Basiana i Xavier de la Cruz
Amb la col·laboració de l’historiador Jordi Rabassa
 
 
Inauguració: dimecres, 9 de gener, a les 19.30 h
Fins al 31 de gener