fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Estima’m que tinc pressa

Creiem en romanticismes…? Tenir fills… És possible l’amor per Internet? Tenim temps per estimar? De què s’alimenta el desig?
El teatre de la companyia es basa en la creació i l’elaboració pròpia. La realitat és la seva gran font d’inspiració, les vivències personals i properes són l’aliment de què es nodreixen.

Cia. Xucrut Teatre
Direcció: Montse Bonet
Intèrprets: Ainhoa Roca, Albert Requena i Fragel
Composició i música en directe: Fragel
Dramatúrgia: col·lectiva
Disseny d’i·luminació: Natàlia Ramos
Construcció escenografia: Betty Cau
Tècnic de llum i so: Lluís Serra
Vestuari: Xucrut Teatre
Distribució i disseny gràfic: Pink Pepper
Fotos: Pink Pepper i Antonio
Producció: Xucrut Teatre

Xucrut Teatre
El teatre de la companyia es basa en la creació i l’elaboració pròpia. La realitat és la nostra gran font d’inspiració, les vivències personals i properes són l’aliment de què ens nodrim.

Xucrut Teatre el vam crear el maig del 2007 sota el paraigua del Centre de Recerca i Informació en Consum. El CRIC investiga, reflexiona sobre els models de vida a la societat de consum i edita la revista Opcions. No et consumeixis! va ser el nostre primer fruit, muntatge autogestionat on la inspiració i la documentació porten una mica de nosaltres, i un xic de qui ens rodeja, per tant, una mica de tots i totes…

A part de l’interès i la complicitat, l’equip actoral de Xucrut Teatre compartim un mateix llenguatge teatral; vam formar-nos en escoles de teatre basades en el mètode de Jacques Lecoq, coneixements que ens han portat a fer espectacles dinàmics, molt gestuals i on res sobre l’escenari és prescindible. Una escenografia mínima on tant els actors com els objectes són multifuncionals, amb l’humor i la comicitat com a aliats. Plegats vam endinsar-nos en l’apassionant viatge de la creació conjunta. El 2010 vam crear Quina tela! dintre de la Campanya de Roba Neta i finançat per Setem Catalunya. El juny del 2014 vam estrenar Simplicitats: la vida és joc, juguem-hi!.

Estima’m que tinc pressa serà el nostre quart espectacle. “La fermentació i la transformació que pateix la col fins a arribar a esdevenir el xucrut és similar al procés de creació teatral: una fermentació d’idees, moviments, imatges, vivències que donen lloc a l’espectacle final”.

www.xucrutteatre.org

Durada: 60 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: