fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Esquivel! Una comèdia estereofònica

‘Esquivel!
Una comèdia estereofònica
, de Llàtzer Garcia
Cia. Arcàdia
Del 20 de maig al 13 de juny
Sala Andy Warhol
De dimecres a dissabte, 2
1h
Diumenge, 19h

Entrada 15€
Amics de la Nau Ivanow 12€

‘Esquivel! Una comèdia estereofònica

Dramatúrgia i direcció: Llàtzer Garcia
Repartiment: Guillem Motos, Marta Aran, Mima Riera, David Ortega, Laura López, Albert Prat
Escenografia: Sebastià Brosa
Il·luminació: Martí Torras
Vestuari: Llúcia Bernet
Espai sonor: Berenguer Pou
Vídeo: Josep Pujol
Fotografia: Alba Lajarín Aymamí
Disseny gràfic: Álex D. Capo
Ajudant de direcció: Albert MassanasSINOPSI

Una misteriosa i esfereïdora mà negra tortura la dolça Emma. L’obliga a crear, contra la seva voluntat, un món paral·lel, mitjançant l’audició de diferents músiques. L’Emma, però, fa tant de temps que està seca, que només reaccionarà a aquest mètode dràstic quan apareguin unes notes musicals delirants i inclassificables, unes notes que pertanyen al mestre del Lounge i del Pop de l’Era Espacial, Juan Garcia Esquivel.
Un món paral·lel, habitat per hedonistes estrambòtics, detectius privats que no volen ser ni detectius ni privats, exploradors espacials amb esmòquing, joves enamorats que ballen sota la lluna, cambreres en biquini en una terrassa amb vistes a la Badia d’Acapulco, Esther Williams, Carmen Miranda i un cowboy interplanetari, obrirà les  portes.
Però aquesta llibertat que provoca la música del mestre mexicà també té conseqüències desagradables.

Llàtzer Garcia
Neix a Girona l’any 1981. Es diploma en interpretació al Col·legi de Teatre de Barcelona i s’inicia en dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett i a l’Institut del Teatre. Treballa com actor (Freaks, Treball d’amor perdut, Cafè) i com ajudant de direcció de Xicu Masó (Al vostre gust, Tres versions de la vida, Strictu Sensu, Els diaris d’Adam i Eva, L’home dels coixins, Alaska i altres deserts) i de Pau Miró (Singapur). Dirigeix, amb Abel Coll, l’obra Sam –peces curtes de Samuel Beckett- a la Sala Beckett (cia. elnacionalNOensvol),
El parc de les magnòlies de Mercè Rodoreda i muntatges de poesia dramatitzada al cafè-teatre Llantiol i a la Nau Ivanow. També firma la direcció dels seus textos: Au revoir, Lumière (2003, premi Ciutat de Sagunt, ed. Brosquil; Poble Espanyol), Després (2004; Poble Espanyol), Sweet nothing (2007, premi Ciutat d’Amposta, ed. Cossetània; Teatre de Ponent i Obrador de la Sala Beckett.), Vent a les veles (2008, premi Marqués de Bradomín, ed. Injuve; Círculo de Bellas Artes) i Esquivel!, una comèdia estereofònica (2009; Nau Ivanow). Ha escrit també: Habitació tancada (2009 – Peça breu) i Ara em toca a mi (2010 – Publicació a En Cartell. La Planeta.)

[dossier pdf

Durada: 80 min aprox.
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla

@Fotos: Alba Lajarín Aymamí