fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Esquerdes

Cia. Fracàs
Text: Pablo Macho Otero
Direcció: Txiki Blasi
Ajudant de direcció: Oriol Pla
Intèrprets: Alba Sáez, Colette Casas, Blai Juanet, David López, Pablo Macho, Laia Manzanares i Laura Ramis
Espai escènic: Marta Albanell, Marta Lofi i Luna Nother
Vestuari: Marina Prats
Disseny de so i llums: Lluís Serra
Fotografia: Clàudia Serrahima

Esquerdes és el resultat del primer treball de creació escènica dut a terme per Els malnascuts, el Laboratori de Creació Jove de la Sala Beckett.
El projecte d’Els malnascuts sorgeix de la necessitat d’un grup de joves interessats en la pràctica teatral, amb la voluntat de dur a terme projectes de recerca artística amb el màxim rigor i profunditat.

Mor el dia i al mateix temps neix la nit. Els carrers es buiden però sorgeixen els protagonistes d’aquesta obra. Éssers introspectius, angoixats per la confrontació entre la por i el coratge, entre el cinisme i el conformisme, entre l’amor i la soledat. Néixer, dormir. Morir, despertar. Tot succeeix en un contrast d’espais íntims i espais oberts on buscaran una resposta, una llum, potser quan torni a sortir el sol… Una obra realísticament absurda que cerca els límits del teatre.

Pablo Macho Otero
S’està formant com actor a l’Estudi Nancy Tuñon i Jordi Oliver i ha rebut classes de dramatúrgia d’autors com Pablo Ley, Jordi Oriol, Ewald Palmetshofer i David Lescot. Ha protagonitzat obres com NEXUS-6, adaptació teatral de la pel·lícula Blade Runner amb la companyia Acting Jack Flash. També ha participat en el projecte “Ahora algo completamente distinto”, conjunt de esquetxos d’humor de la mateixa companyia per a centres de menors, centres penitenciaris i jeriàtrics. La seva darrera experiència teatral ha estat l’espectacle Els Malnascuts, a la Sala Beckett, en el qual, a més d’actor, s’estrenava com a dramaturg. En el camp audiovisual ha protagonitzat curtmetratges per a escoles de Barcelona com ESCAC i ECIB.

Durada: 1h 15 minuts
Espectacle en català i castellà
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla