fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Esquerdes

És el segon treball de la cia. Fracàs i sorgeix com a evolució de l’espectacle Els Malnascuts, estrenat a la Beckett amb èxit el juny de 2014.La filosofia de la companyia és no aturar el procés creatiu i cercar noves manifestacions pels textos mateixos i proposant-ne de nous amb l’objectiu de convertir el teatre en un autèntic fenomen irrepetible i mutant, el més semblant a la vida mateixa.

Esquerdes vol ser una mirada a l’horitzó que fa perdre la por als murs que oprimeixen tota una generació. Descobrir la diferència entre caminar i fugir cap endavant. Una obra en què els somnis, pensaments, desitjos i emocions cauen sobre l’escenari en un mateix pla com l’aigua que drena.

Esquerdes és una metàfora duta a l’escenari. El trencament, el canvi, allò desconegut, la novetat. Éssers humans que trontollen, que busquen el seu lloc en el cosmos acompanyats d’unes veus misterioses que els allunyen i els acosten a la seva esquerda, la que cada un ha de creuar i on a través de la bogeria troben la seva lucidesa, a través de l’angoixa troben la seva esperança, amb l’opressió neix la llibertat… deixar enrere la consciència, sortir!

Cia. Fracàs
Text: Pablo Macho Otero
Direcció: Txiki Blasi
Ajudant de direcció: Oriol Pla
Intèrprets: Alba Sáez, Colette Casas, Blai Juanet, David López, Pablo Macho, Laia Manzanares i Laura Ramis
Espai escènic: Marta Albanell, Marta Lofi i Luna Nother
Vestuari: Marina Prats
Disseny de so i llums: Lluís Serra
Fotografia: Clàudia Serrahima
Maquillatge: Diana Pla
Cartell: Marta Lofi i Jan Barceló

Pablo Macho Otero
S’està formant com actor a l’Estudi Nancy Tuñon i Jordi Oliver i ha rebut classes de dramatúrgia d’autors com Pablo Ley, Jordi Oriol, Ewald Palmetshofer i David Lescot. Ha protagonitzat obres com NEXUS-6, adaptació teatral de la pel·lícula Blade Runner amb la companyia Acting Jack Flash. També ha participat en el projecte “Ahora algo completamente distinto”, conjunt de esquetxos d’humor de la mateixa companyia per a centres de menors, centres penitenciaris i jeriàtrics. La seva darrera experiència teatral ha estat l’espectacle Els Malnascuts, a la Sala Beckett, en el qual, a més d’actor, s’estrenava com a dramaturg. En el camp audiovisual ha protagonitzat curtmetratges per a escoles de Barcelona com ESCAC i ECIB.

Durada: 1h 15 minuts
Espectacle en català i castellà
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla