fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Especial Amics! ‘Un nou inici’

Activitat exclusiva per als Amics de la Nau Ivanow!
Per acabar l’any, us convidem a la sessió oberta de l’espectacle Un nou inici que la The Amateur Company farà a la Nau els dies 19 i 20 de desembre.

Un text futurista escrit al mode de les clàssiques tragèdies gregues. Sense personatges, amb un cor que recita en vers l’esdevenir de la història. Un text d’Ivan Andrade amb música de Marco Mezquida i Félix Rossy.

Les coordenades Kruskal-Szekeres defineixen l’espai topològic al voltant d’un forat negre fent servir quatre variables que permeten preveure el comportament de qualsevol objecte dins del seu espai gravitacional, però no més enllà del seu horitzó d’esdeveniments. A partir d’aquesta frontera, qualsevol partícula o radiació electromagnètica desapareix, engolida pel punt de singularitat o plegament espai-temps. No obstant, des del punt de vista d’un observador, l’objecte romandria flotant, apropant-se eternament cap a aquest punt de no retorn, sense mai superar-lo. El forat negre més proper al nostre planeta està situat al centre de la Via Làctia i té una massa d’1,5 bilions la de la Terra.

Text i direcció: Ivan Andrade
Música: Marco Mezquida i Félix Rossy
Coreografia: Companyia
Assistència coreogràfica: Laia Santanach i Bea Vergés
Direcció artística i imatge: Clara Bes
Intèrprets: Oriol Escursell, Marion Giner, Joana Olasagasti, Quim Vilagran i Annick Weerts
Una producció de The Amateur Company

Dies i hores: dissabte, 19 de desembre, 20h; diumenge, 20 de desembre, 19h
Durada: 60min (aprox.)
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28-30)
Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468 o a info@nauivanow.com