fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Especial Amics! ‘Top girls’

Activitat exclusiva per als Amics de la Nau Ivanow!
Us convidem a l’assistència a l’assaig obert de Top girls, una obra amb direcció de Marc Chornet, que es podrà veure del 18 de novembre al 6 de desembre de 2015 al Teatre Akadèmia de Barcelona.

SINOPSI
Marlene celebra el seu ascens a directora executiva amb un  sopar ben particular en un restaurant. Les convidades són un grup de dones curiós: Isabella Bird, una exploradora victoriana que ronda per mig món durant el segle XIX; Lady Nijo, una cortesana del segle XIII i més endavant monja budista; la Papessa Joana, única dona de la història que arriba a Sant Pare de l’Església fent-se passar per home al segle IX; i la Pacient Griselda, la muller obedient de la faula de Petrarca. Potser, com Marlene, totes han hagut de menystenir d’alguna manera o altra el rol clàssic que se’ls pressuposava com a dones.

El fantasiós record del sopar dóna pas a la realitat quotidiana de Marlene: la seva feina i la seva família. Les secretàries, les clientes, la seva germana, la seva neboda, l’amiga de la neboda… Què amaga i què mostra en cada lloc? Què s’amaga a si mateixa? Top girls és un viatge cap al naturalisme més cru del passat d’una història que no és del tot allò que sembla ser.

Text: Caryl Churchill
Direcció i traducció: Marc Chornet
Intèrprets: Ariadna Figols, Alba José, Cristina López, Neus Pàmies, Maria Salarich i Jaume Viñas

Dia: dimarts, 10 de novembre de 2015
Hora: 19h
Durada: 1h 50min (aprox.)
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28-30)
Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468 o a info@nauivanow.com