fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Especial Amics! Prime Time

Activitat exclusiva per als Amics de la Nau Ivanow a la Sala Muntaner
Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468 o a info@nauivanow.com

Us convidem a l’assistència a la prèvia de Prime Time, a la Sala Muntaner (Muntaner, 4), una obra dirigida per Martí Torras amb Dafnis Balduz, Paula Blanco, Ángela Jové i Ferran Vilajosana en el repartiment.

SINOPSI
Tres fotògrafs entren en una casa abandonada. Són exploradors urbans. Artistes de la nostàlgia que intenten preservar el lloc de l’oblit perquè ningú hi accedeixi i destrueixi la poca vida que encara hi resta.

Troben una càmara de vídeo enfocant un llit, funciona… És una gravació de 2002. Una dona… no parla… fa cara d’amargada… hi ha talls… ara plora… ara somriu… un somriure estrany… sembla que vulgui dir alguna cosa… Parla…

“La família. Aquesta entitat antiga inamovible, secular, sacralitzada, respectada, plena d’amor, de tradició, de generositat, d’afecte, de bé… El dia que comencem a morir és el del naixement dels nostres fills. Ells, petits, ens van devorant amb les seves boques cridaneres i exigents. Només voldria que sabessin descriure’m quan jo no hi fos. Què recordaran de mi? Qui es recordarà de mi?”

Qui és aquesta dona? Per què ha gravat aquest vídeo? És morta? És una gravació pòstuma?

Si els pares poden gravar el naixement dels seus fills, perquè els fills no poden gravar la mort dels seus pares?

Els tres fotògrafs especulen sobre la seva vida, la seva família i els motius que l’han dut a gravar-se. Una vida anònima en mans d’uns desconeguts…

“Aquesta és la meva esquela als ulls de la resta del món.”

Josep Maria Pou ha dit: “PRIME TIME és un espectacle que enganxa. Inquietant d’entrada; àcid, crític i divertit una mica més tard; sorprenent i emotiu sempre. Una lúcida reflexió sobre la família i el show businness en què tot plegat s’ha convertit. Amb quatre treballs d’interpretació que et deixen bocabadat, resultat d’una exquisida direcció d’actors. Vaig veure PRIME TIME una tarda al Lliure amb el teatre ple de gom a gom i dono testimoni de l’acollida entusiasta que va tenir. Em fa feliç veure teatre fet amb ganes i talent. I PRIME TIME té ambdues coses amb escreix.”

Direcció: Martí Torras
Autor: Martí Torras i Paula Blanco
Intèrprets: Paula Blanco, Àngela Jové, Dafnis Balduz i Ferran Vilajosana

Dia: 26 de juny de 2012
Hora: 21h
Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468 o a info@nauivanow.com