fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Especial Amics! La Travesía

Activitat exclusiva per als Amics de la Nau Ivanow
Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468

Us convidem a l’assistència a l’assaig de La Travesía, un espectacle que la companyia por instantes està preparant a la Nau i que serà estrenat al Baryshnikov Arts Center (BAC) de Nova York el 14 de juny. Fundat i dirigit pel ballarí Mihaíl Baryshnikov, aquest centre d’art s’ha convertit en pocs anys en una referència de les arts escèniques a la ciutat de Nova York. William Forsythe, Lev Dodin, Mark Morris, Laurie Anderson, Lou Reed o Carles Santos són alguns dels artistes que col·laboren habitualment amb el BAC. El prestigiós Wooster Group, fundat per Willem Dafoe i Elizabeth LeCompte, té la seva seu en aquest centre.

La Travesía és una obra de dansa, música i teatre que explora les trobades d’un dia qualsevol en una intersecció urbana. Està pensada com una combinació d’estils informals de dansa, des de les de caràcter popular internacional fins a les tendències urbanes més contemporànies del moviment, que podem trobar a qualsevol club nocturn. Entre les seccions de dansa hi ha diàlegs curts, que tenen lloc al mateix encreuament, amb persones de diferents cultures que es troben, unes vegades en intercanvis de cortesia, altres en confrontacions combatives o malentesos.
L’obra, en la seva concepció total, és com la il·lustració d’un dia condensat en l’encreuament, el lloc on les cultures es fusionen i es barregen.
La música, concebuda expressament per a l’ocasió, també està pensada com una barreja de diversos referents de músiques d’arrel popular amb música electrònica, que es van fusionant gradualment durant l’acció.

por instantes és una companyia relativament nova dirigida per la coreògrafa Julia Koch i el director Daniel Zippi, que treballa amb ballarins, músics i creadors de la comunitat artística de Barcelona.

Coreografia: Julia Maria Koch
Direcció: Daniel Zippi
Interpretació/Creació: Alejandro Altamirano, Virginia Gimeno, Julia Maria Koch, Juan Leiba, Raquel Salamanca Santaella
Música: Ariadna Alsina, Noemi Charmet, Carten Galle, David Sitges Sarda, Daniel Zippi
Vídeo: Bill Morrison
Disseny de llum: Elisenda Rodriguez i Roig

Durada: 70 minuts aprox.
Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468