fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Escriptura i creació per a actors. Nivell III

Escriptura i creació per a actors. Nivell III
Ja hem après a creuar el pont de doble sentit entre la interpretació i la dramatúrgia. Durant aquest procés ha aparegut un tercer plànol: la posada en escena, que sempre depèn del director/a. En aquest tercer nivell es donaran eines per muntar en escena les històries que ha sentit i ha escrit, tancant així el procés teatral creatiu de forma global. L’alumne/a experimentarà els tres plànols i adquirirà les eines necessàries per treballar-los i integrar-los de forma harmònica en els seus processos creatius. El segon dia treballarem amb el material propi que l’alumne/a haurà aportat per ajudar-lo de forma concreta en el seu procés de creació.

Continguts
Nivells en escena i escenes paral·leles.
Desdoblament en escena: un actor, diversos personatges.
Transicions entre escenes: un llenguatge viu.
Flaix back i flaix forward.
El cor.
Integració en un mateix procés creatiu de la interpretació, la dramatúrgia i la direcció.

Curs dirigit a actors i actrius professionals, impartit per:

ALEJANDRA JIMÉNEZ CASCÓN
Llicenciada a l’ESAD de Sevilla, continua la seva formació a Estudis Berty Tovías de Barcelona. Ha treballat a televisió a programes com FRIKI MASTERSEN EL AIRE, BUENAFUENTE o ¿Y AHORA QUÉ?, i en cinema a MEJOR QUE NUNCA, amb Victoria Abril. En teatre va interpretar Lorca a l’exitosa LORCA ERAN TODOS, de Pepe Rubianes, i ha improvisat més de 10 anys amb PLANETA IMPRO; l’any 2014 va esdevenir membre fundadora d’IMPRO BARCELONA. Ha creat espectacles unipersonals com PERDIDAS A LAS TRES o LA LOCURA QUE CURA, dirigida per Montse Bonet. Actualment està de gira amb BLANCA DESVELADA, també dirigida per Montse Bonet, amb la qual ha resultat finalista a Millor Actriu al Premi Margarida Xirgu i candidata als Premis Max. www.alejandrajimenezcascon.com

Inscripció aquí

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28 – Barcelona 08027)
Dates:
Nivell III: 27 i 28 de maig de 2017
Horari: De 10 a 15h
Preu per curs: 120€
Descomptes: 20% en el tercer nivell si has fet el segon o t’inscrius en els dos; 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals, AISGE i graduats de l’Institut del Teatre (no acumulables).
Places: 15 màxim

És requisit indispensable haver cursat el segon nivell.

formació24
Un projecte de formació orientat a professionals de les arts escèniques. Un laboratori escènic, on experimentar noves formes de treballar, fomentar l’intercanvi d’idees i coneixements, i propiciar el contacte entre diferents professionals del sector.