fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Equilibristes

Un casament és, normalment, un moment de felicitat perfecte on s’intercanvien somriures i abraçades. Però, i si en un dia, aparentment tan idíl·lic, apareixen els fantasmes del passat i els somriures es converteixen en retrets?
La núvia, tal com toca, ha convidat tota la colla de l’institut en el dia més important de la seva vida. Entre els assistents a la boda, però, hi ha algú cansat de la falsa hipocresia. Què passa quan s’expliquen els secrets i es trenquen les muralles de les aparences? Es pot continuar sent amic després?

Cia. Equilibristes
Direcció: Roger M. Puig
Dramatúrgia: Roger M. Puig i Mireia Izard
Ajudant de direcció: Mireia Izard
Interpretació: Sergi Cervera, Núria Deulofeu i Ester Piera
Escenografia: Mònica Gálvez i Elisenda Pérez
Vestuari: Núria Cabeza
Il·luminació i so: Ingrid Espín
Regidora: Teresa Soler

Mireia Izard (Sabadell, 1984)
Llicenciada en Comunicació Audiovisual a la UAB, on ha tingut professors de cinema i guió cinematogràfic com ara Esteve Riambau, Romà Gubern, Josetxo Cerdán o Lope Serrano. Vinculada al periodisme cultural des de fa més de sis anys en diferents mitjans de comunicació (Com Ràdio, iCatfm, Catalunya Informació, Catalunya Ràdio), actualment treballa de guionista a El Matí de Catalunya Ràdio i de professora associada a la Facultat de comunicació de la UAB.
Ha fet d’ajudant de direcció en el curtmetratge El cel sobre la casa Usher, de Silvestre García i basat en un conte d’Edgar Allan Poe; guionista i protagonista del curtmetratge Article 45/3, dirigit per Daniel Machado, i guionista i ajudant de direcció al videoclip del grup de pop rock terrassenc Menage titulat The Way back. A més, ha estat membre durant quatre anys del grup de teatre amateur de Sabadell Boca a Boca teatre, coordinat per Ruth García i, durant 14 anys, va cursar estudis de dansa (des del ballet clàssic, al hip hop, claqué o sevillanes).

Cia. Equilibristes
Fa temps que a Twitter hi ha un grup molt actiu apassionat per les arts escèniques. Són tots aquells que piulen les seves crítiques i recomanacions utilitzant l’etiqueta #postfunció. Un dia, una conversa com tantes altres que el grup havia tingut a la xarxa es va concretar en una trobada amb un objectiu clar: fer la nostra pròpia obra de teatre.
Des d’aquell moment l’equip que ha anat dissenyant el projecte ha canviat i ha afegit nous perfils, però tots els que en formen part conservem aquella espurna irracional d’il·lusió, passió i energia que va fer que un missatge de 140 caràcters es convertís en una obra de teatre.

Durada: 1h 30 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50% + 1 consumició gratuïta
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla

                 

Amb la col·laboració de