fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Els Promenade es posen el frac

Aquest concert forma part de la cinquena edició del cicle de concerts de música de cambra Fem Música! a la Nau Ivanow. Anirà a càrrec del Quartet Promenade i Robert Garrigós (tenor)

Xavier Pomerol, flauta
Imma Guàrdia, violí
Ramon Aragall, fagot
Marta Obradors, piano
Amb Robert Garrigós (tenor)

Un grup de bons amics relacionats per diverses experiències professionals comunes (solistes i integrants de l’Orquestra Simfònica del Vallés, professors en diversos cursos internacionals d’interpretació musical, Conservatori municipal de Barcelona, de Vilaseca, Escoles municipals de Barcelona, etc.), s’uneixen en aquest grup l’any 2007 per oferir-vos concerts molt singulars. Singular per l’atípica formació instrumental, per a la qual ha calgut arranjar totes les obres que s’interpreten, amb un resultat tímbric sorprenent que pretén seduir els compositors i animar-los a composar obres per a aquest conjunt. Singular pels programes, que busquen l’originalitat, la variació, la combinació agosarada d’estils. En definitiva, concerts lliures que el que desitgen és fer-vos gaudir d’una bona estona amb la música.

En aquesta ocasió, comptaran amb la col·laboració del tenor Robert Garrigós. Estudià fagot i contrafagot a Barcelona, Badalona i Londres. Com a fagotista professional va treballar amb orquestres d’arreu de l’estat espanyol i a Anglaterra i, finalment, a l’Orquestra Simfònica del Vallès. En paral·lel a la seva carrera com a instrumentista, va estudiar cant i direcció coral. Actualment es dedica exclusivament al cant.

Obres de Schubert, Mascagni, Bizet, Purcell, Monteverdi, Händel, etc.

Informació i reserves 93 207 71 10
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla
[+ info Associació Fem Música!]

Preus:
General 15€ (inclou 1 consumició)
Jubilats, estudiants, aturats, Amics Nau Ivanow 10€ (inclou 1 consumició)
Nens fins a 8 anys: 5 € (inclou 1 consumició)